tiistai 9. lokakuuta 2007

Paljon onnea!

Blogi viettää tänään ensimmäistä syntymäpäiväänsä! Hurjaa, miten äkkiä vuosi on kulunut. Muistan vielä kirkkaasti, miten tasan vuosi sitten maanantaiaamuna päätin ryhtyä kirjoittamaan gradun ohella blogia gradun kirjoittamisesta. Graduilun sivutuotteesta on kuitenkin hiljalleen kehittynyt itsenäinen kokonaisuus, joka jo lukijaystävällisyyden tähden keskittyy muuhunkin kuin akateemisen lopputyön puurtamiseen. En osaa sanoa, onko blogi vauhdittanut vai hidastanut itse gradua, mutta joka tapauksessa kuluneen vuoden aikana Iso Gee on laajentunut 40 sivun mittaiseksi.

Muutenkin blogin kirjoittaminen on ollut avartava kokemus. Olen löytänyt bloggaajien sankasta joukosta paitsi mainioita kirjoittajia, myös uusia tuttavia, joita tuskin muuten olisin kohdannut. Yksi lomakin olisi ilman blogia jäänyt viettämättä. Blogi toimi myös mainiona valitus- ja ihmetysareenana kesällä Ranskassa, kun en voinut paikallisten kanssa päivitellä heidän elämänsä kummallisuuksia. Olen vieläpä huomannut suhtautuvani asiaan kuin asiaan bloginäkökulmasta: tuo olisi mielenkiintoinen juttu blogissa kerrottavaksi! tuosta saankin hyvän valokuvan blogiin! tämä täytyy muistaa mainita blogissa! Koko elämäni ei tietenkään pyöri blogin ympärillä, mutta hurjan hauskaa minulla on edelleen.

Löysin blogia onnitellakseni Googlen kuvahausta hienon kuvan:Alkuperäinen kuva on täältä. (En tosin uskalla enää hillittömän makeannälän pelossa selailla kyseistä leivontablogia, niin herkullisia kuvia siellä on!)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Zum Geburtstag viel Glueck!Ja iloa jatkoon,blogisi on antoisa!

M'man kirjoitti...

Bon anniv'!
Niin se vaan on kovin hihaan tarttuvaa tama bloggailu!

Bizz, Em

Anonyymi kirjoitti...

Onnea onnea! :)

Maurelita kirjoitti...

Joyeux nanniversaaaaaaaaaaaiiiiiiire...

=D

Fifi kirjoitti...

KIITOKSET kaikille onnitteluista! Olette ihania blogikavereita joka iikka!