maanantai 20. marraskuuta 2006

Energiavarastot vähissä


Vasta neljä päivää töitä takana, ja jo nyt olen väsynyt! Olin vähällä nukahtaa junassa kotimatkalla, enkä olisi jaksanut lähteä vesijumppaan edes maksusta. Ehkä se johtuu siitä, että heräsin aamulla jo puoli kuudelta ehtiäkseni klo 8 lähtevään junaan. Lisäksi näin tottumattomana jatkuva jaloillaan olo väsyttää. Itse työ ei ainakaan toistaiseksi ole mitenkään ylivoimaisen raskasta, itse asiassa viihdyn siellä erittäin hyvin.

Lisäksi laskin ansainneeni jo neljässä päivässä suunnilleen saman verran kuin koko kuukauden opintotuki oli silloin, kun vielä sain sitä. Hienointa on, että koko summa on itse omalla työllä ansaittua enkä ole siitä kenellekään kiitollisuuden- enkä muussa velassa. Jos töissä väsyttää ja kyllästyttää, kuvittelen ensi kesän alppilomaa, jota parhaillaan olen tienaamassa, ja jo helpottaa...!

Huomenna on yliopistopäivä, eli saan ainakin nukkua vähän pidempään! Eräästä lainaamastani kirjasta tuli palautuskehotus, toivottavasti en joudu maksamaan myöhästymismaksua. Kirja täytyy huomenna palauttaa Edun kirjastoon, viedä sen jälkeen tiivistelmä Fennicumiin kirjallisen viestinnän opettajalle, sitten osallistua Discours académique écrit -kurssille, käydä palautekeskustelussa professorin luona ja lopulta lähteä illalla Saloon. Niin, ja kaikki tähän asti kirjoittamani gradumateriaali täytyy tallentaa yliopiston WorkMates-ohjelmaan... Onpahan taas päiväohjelmaa kerrakseen, toivottavasti en unohda mitään!

0 kommenttia: