keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Siiri sihisee ja suukottelee

Heti Ranskasta palattuani kiiruhdin vihdoinkin Antin ja Jennan luo katsomaan mopsisukumme uusinta jäsentä, jouluaattoaamuna syntynyttä Siiriä. Vielä lyttykuonojen monimutkaiseen sukupuuhun palatakseni, Siiri on siis Gurun siskopuoli ja Mirkun täti. Tullessani Siiri heräili juuri päiväunilta ja mellasti ympäriinsä eikä oikein halunnut tulla valokuvatuksi. Itsepäinen mopovaavi ärhenteli joutuessaan syliin suukoteltavaksi kesken touhujensa. Tässä kuitenkin muutamia onnistuneita otoksia Sirdestä:Fifin sylissä ei ilmeisesti ollut yhtään kivaa:


Sen sijaan Fifin varpaisiin oli kätevä kokeilla upouusia ja teräviä hampaita:Välillä piti palata omaan pesään lepäämään:Unikaverina oli Mirkun ja Gurun lainaama Ikean rotta, joka on yhtä suuri kuin Siiri itse. Rotan kainalossa oli turvallista nukkua:

Päiväunien jälkeen Siiri pistäytyi Carla-äidin maitobaarissa:

Masu täynnä Siiri jaksoi taas leikkiä Mirkku-tädin kanssa (olkoonkin, että oikeasti Siiri on Mirkun täti ja Mirkku Siirin sisarentytär):Vierailun päätteeksi neidit suostuivat vielä yhteiseen poseerauskuvaan...... kunnes oli aika hyvästellä:


Moi moi Mirkku, tulethan pian uudestaan? (kuva J. Saarinen)

4 kommenttia:

Duussi kirjoitti...

Voi että! Maailman suloisin tuo rotankainalossanukkumiskuva! :)

Susu kirjoitti...

Jopas on suloisia kuvia! Koskahan Siirin on aika tutustua lankakauppaan. Pitäähän tyttöjen siellä käydä! Kovin on monimutkaisia teidän sukulaissuhteet!

Jenna kirjoitti...

Siiri tulee viikon päästä lankakauppaan, ellei oo kauheit pakkasia ja kyyditys järjestyy :)! Siiri kyl varmaan ottaa äidin tueksi :)

Stazzy kirjoitti...

Iiiih, pikkukoira on vallan lutuinen.

Niin muuten, se banneri on työn alla, olen vaan ollut laiska ja poissa kotoa :D