perjantai 30. lokakuuta 2009

Päätön ja hännätön

Lainasin Stazzylta älyvapaahkon meemin, jossa kysymyksiin vastataan Wikipedian satunnaisten artikkelien avulla. Eteen tulee siis aivan mitä tahansa. Käykää ihmeessä lukemassa myös Stazzyn postaus, siellä vastaukset ja etenkin niiden perustelut ovat hulvattomia!


Mitä pelkäät? Anne Frankia. Toukokuisesta Amsterdamin-matkasta saakka olen nähnyt painajaisia, joissa jään vahingossa yöksi lukkojen taakse Anne Frankin taloon ja Annen kummitus ajaa minua siellä takaa.


Mitä ottaisit mukaasi autiolle saarelle? Nevadan. Olisi kivaa rankaista Yhdysvaltoja irrottamalla yksi osavaltio ja siirtämällä se jonnekin vallan muualle. Lisäksi Nevadassa on vuoria ja Las Vegas; autiolla saarella olisin kasinoiden ainoa asiakas, joten voittaisin väkisinkin valtavia summia rahaa.


Mitä haluaisit häälahjaksi? Viidakkovekara Juuso elokuvasankarina -DVD:n. Viidakkovekara Juuso -leffat ovat elokuvien aatelia ja voisin tuijottaa niitä päiväkausia. E:n kanssa voisimme sitten aikanaan juhlia romanttisesti hääpäiviämme samppanjalasillisten ja Viidakkovekara Juuson kera.


Mitä palvot? Suolihuuhtelua. Olen aina haaveillut kunnon vanhanaikaisesta suolihuuhtelusta ja olen vakuuttunut sen ylivertaisista eduista kaikissa elämäntilanteissa.

Mistä näet unta ensi yönä? Santavuoren taistelusta. Nuijasota on suuri intohimoni ja fanitan aivan erityisesti Klaus Flemingiä. George Clooney -unet eivät ole mitään Klaus Fleming -unien rinnalla!


Mitä ostaisit, jos sinulla olisi varaa? Ensio Laineen. Koska ihmiskauppa kuitenkin on kiellettyä, voisin kutsua Ensio Laineen kylään ja keskustella kommunismista ja Suomi-Neuvostoliitto-seurasta. Jutunjuurta riittäisi varmasti aamutunneille asti, jos Ensio vain korkeasta iästään huolimatta pysyy hereillä ja virkeänä.Mistä aiheesta kirjoittaisit kirjan? Ukkovaarasta. Raahen korkein vaara ansaitsee ehdottomasti kirjallisen muistomerkin, onhan se huikeat 103 m korkea. Kirjan kanteen tulisi valokuva minusta poseeraamassa Ukkovaaran näkötornin huipulla.Mitä keräilet? Jehovan todistajia. Pidän kirjaa kaikista ovikelloani soittaneista Jehovan todistajista ja otan heistä salaa valokuvia eteisen ikkunasta. Parhaat kuvat pääsevät huippusalaiseen Jehovat TOP 10 -albumiini, jonka saavat nähdä vain harvat ja valitut.


Mihin paras muistosi liittyy? Arja Saijonmaahan. Saijonmaa on Mireillen jälkeen suurin idolini ja muistan aina, kuinka katselin 5-vuotiaana televisiosta Olof Palmen hautajaisia ja kuuntelin lumoutuneena Arja Saijonmaan laulua. Haluan isona yhtä kansainväliseksi kuin Arja!


Turhin tietämäsi asia? Espeon. Tätä Eevee-tyypin Pokemonia kuuluu kouluttaa päivällä. Täysin turhaa touhua! Kaikkihan tietävät, että Pokemonien kouluttaminen yöllä on paljon hauskempaa.


Mistä aiheesta puhut kaikkein mieluiten? Donald Fagenista. Kaikki minut tuntevat tietävät, että kun Donald Fagen tulee puheeksi, minun sanaista arkkuani ei kukaan kykene sulkemaan. Donald Fagenia parempaa keskustelunaihetta en todellakaan osaa kuvitella.


Minkä asian parissa tulet työskentelemään/työskentelet ammatissasi? STS-128 -avaruuslennon. Tunnustettakoon viimein, että kaikki viimeaikaiset työtä koskevat postaukseni ovat olleet huijausta. Oikeasti olen koulutukseltani avaruusfyysikko ja työskennellyt jo vuosia NASA:n palveluksessa. Urani huipentui STS-128 -avaruuslentoon elokuun lopussa tänä vuonna.


Mikä saa sinut aina nauramaan? Impi Aronahon pakinat. En uskalla enää lukea Aronahoa julkisilla paikoilla, koska räjähdän välittömästi kirjan avattuani hysteeriseen huutonauruun.


Entä itkemään? Tulevaisuusvaliokunta. Vuodatan vuolaita kyynelvirtoja, kun ajattelenkin tulevaisuusvaliokuntaa. Vakaa aikomukseni on ottaa mitä pikimmin yhteyttä tulevaisuusvaliokuntaan ja pyytää sitä huolehtimaan myös minun henkilökohtaisesta tulevaisuudestani, jos se vaikka valiokunnan avulla hyvinkin selkiytyisi.


Mikä oli ensimmäinen asia, jonka näit herätessäsi? Vapaa Sana. Kyseinen kanadalainen sanomalehti on rakkain iltalukemiseni ja sillä on aina kunniapaikka yöpöydälläni. Jos uni ei meinaa muuten tulla, Vapaan Sanan avulla saa houkuteltua nukkumatin paikalle nopeammin kuin kerkiää kissaa sanoa.


Mitä sinulla on taskuissasi? Kosovorotka. Ajattelin, että tällainen perinteinen venäläinen miesten paita voisi hyvin sopia myös ranskalaisille. Koska käsilaukkuni on jo aivan täynnä, käärin kosovorotkan pienelle rullalle ja sain kuin sainkin sen tungettua housujeni taskuun. Täytyy muistaa silittää se kotona.


Mikä voisi korvata sinut ilman, että kukaan huomaisi? Kirsti Hurme. Oikeasti, kuka muka ei ole huomannut yhdennäköisyyttä minun ja Kirsti Hurmeen välillä? Olemme molemmat turkulaisia ja ehdottomasti femme fatale -tyyppisiä. Kirsti Hurme tosin kuoli 21 vuotta sitten, joten minun korvaamiseni fyysisesti Kirstillä saattaisi olla hivenen pulmallista.


Mitkä olivat ensimmäiset sanasi? Kostas Katsuranis. Tämä selittänee paitsi selkeän artikulaationi, myös myöhemmän suunnattoman kiinnostukseni kreikkalaista jalkapalloa kohtaan.


Minkä kanssa sinut tullaan hautaamaan? Steve Cowperin. Kaikkihan tahtovat samaan hautaan Alaskan ex-kuvernöörin kanssa!


Mitä sinulla on piilossa yöpöytäsi laatikossa? RGB-värimalli. Se valaisee pimeimmänkin yön.


Mitä rakastat eniten maailmassa? Doomsday Machinea. Ruotsalaisten metalliyhtyeiden studioalbumit ovat salainen paheeni. Tämä yksilö varsinkin on parempi kuin kaikki Mireillen albumit yhteensä.


Mistä aiheesta tekisit kappaleen Euroviisuihin? Aitoviinistä. Sillä saisi ainakin Ranskan, Italian, Espanjan ja Kreikan pisteet. Tosin viisut jouduttaisiin ehkä sensuroimaan Suomen tv:ssä alkoholimainontakiellon takia.


Mitä näet tällä hetkellä ikkunasta? Turun kaupunginjohtaja Mikko Pukkinen näkyi juuri kurkkivan sisään kirjaston ikkunasta. Täytyykin mennä moikkaamaan!

Mikä sinä todella olet? Kiipijäkala. Voin elää sekä vedessä että kuivalla maalla ja kiivetä puihinkin. Loistoelukka kaikin puolin siis.

3 kommenttia:

mopsinkarvaa lakanoissa kirjoitti...

LOL LOL
Päivän paras!

mireval kirjoitti...

Haha, repeilin ääneen! Kiitos tästä ja onnea avaruuslennolle ;D

Stazzy kirjoitti...

höhöhö. Saanko nähdä sun jehovantodistaja-arkiston ?