sunnuntai 13. toukokuuta 2007

Onnea äidit, hyvä Serbia!

Onnellista äitienpäivän iltaa kaikille äideille ja erityisesti ikiomalle karhuemolleni! PPW olet kaikkein rakkain. <3

Onnea myös Serbialle viisuvoitosta. Marija Serifovicin upea kappale Molitva oli suosikkini jo ennen semifinaalia, ja olin todella tyytyväinen sen suosioon. Kerrankin euroviisut voitti nainen, jolle keskeistä on hyvä ääni ja kaunis, vahva kappale eikä se, että hyppelee puolialastomana laskelmoidun eroottisesti ja laulaa englanninkielistä tusinamusiikkia. Yritän saada tallennettua kappaleen esittelyvideon tietokoneeni kovalevylle, jotta minun ei tarvitsisi ostaa koko viisurupeamaa DVD:nä.

Juhlistimme äitienpäivää lounastamalla Vidassa koko perheen voimin. Mukavaa, että Anttikin oli mukana; välillä tuntuu kuin olisin ainoa lapsi, koska olemme lähes aina kolmestaan. Lounaan jälkeen kävin äidin kanssa Turussa hakemassa loput tavarani ja vaatteeni. Huomenna hoidan viimeiset juoksevat asiat kaupungilla, illalla on edessä laukkujen pakkaaminen ja ylipainomaksujen murehtiminen, ja ylihuomenna hyppään lentokenttäbussiin. Uskomatonta, että blogin alareunassa tikittävä laskuri on jo melkein päätepisteessään!

2 kommenttia:

Pupuce kirjoitti...

Tervetuloa Ranskaan, Fifi! Soittelehan kun olet kotiutunut! Gros bisous!

Fifi kirjoitti...

Merci ! Gros bisous à toi aussi ! Otan Ranskan numeroni käyttöön todennäköisesti keskiviikon aikana ja soitan tai laitan viestin heti kun olen asettunut aloilleni. A très bientôt !