tiistai 1. toukokuuta 2007

Jo riittää juhliminen...!

Vapunvietto sujui iloisissa, joskin turhan kylmissä tunnelmissa sisältäen mm. jauhelihapihvien grillausta, kebabin syöntiä ja ruletin peluuta Amarillossa sekä totta kai perinteisen lakituksen Taidemuseonmäellä. Pakkasen puolelle laskeneet lämpötilat ilmeisesti hillitsivät juhlintaa siinä määrin, että taksin sai kerrankin yöllä helposti, vain noin puolen tunnin jonotuksen jälkeen. Kotiin pääsin lopulta puoli kahden maissa, mikä oli varsin sopiva ajankohta. Viime vappuna palasin kaupungilta jo yhdeksän aikaan illalla, joten tällä kertaa tuli toukokuuta juhlistettua pidemmän kaavan mukaan. Tämä oli todennäköisesti viimeinen vappuni opiskelijastatuksella ja haalareissa, mikäli siis graduprojektini etenee suunnitellusti ja valmistun ennen ensi huhtikuun loppua.

Tänään meillä on käynyt sukulaisia mummon nimipäiväkahveilla, ja olen ahtanut sisääni niin paljon voileipäkakkua, täytekakkua, keksejä ja suolapähkinöitä, ettei tee mieli niellä mitään ainakaan viikkoon. Hyiyök. Lintukodon alkoholilaskuri paljasti lisäksi minun nauttineen eilispäivän ja -yön aikana ainakin kymmenentuhatta kaloria nestemäisessä muodossa, joten nyt aion takuuvarmasti elää pelkällä kasviskeitolla ja vedellä viikon loppuun saakka. Gradukin kutsuu heti huomisaamuna...!

Tässä vielä muisto eilisestä lakituksesta:(Lasini eivät muuten ole mitkään vappuhupilasit, vaan ehtaa Chanelia Cannesista vuodelta 1999! Jostain syystä olen alkanut käyttää niitä vain vappuisin.)

0 kommenttia: