keskiviikko 20. kesäkuuta 2007

Pikatervehdys

Lisään lupaukseni mukaisesti pari riviä blogiin, sillä olemme käymässä kaupungilla viimeistä kertaa ennen vuoristoon lähtöä perjantaina. En viivy kauaa, sillä E. odottaa helteen näännyttämänä ilmastoidussa kahvilassa sillä välin kun minä kipitän netin ääreen.

Mitään erityistä emme ole alkuloman aikana tehneet, lähinnä loikoilleet kotona ja pelanneet seurapelejä Scrabblesta laivanupotukseen. Uusi televisiomme on hieno ja digiboksin myötä saimme yhteensä 18 ilmaiskanavaa, tosin niiltä tulee harvoin mitään kovin kiehtovaa katsottavaa. Sunnuntaina juhlimme isänpäivää E.:n isän kanssa ravintolassa, mutta minusta tuntuu jotenkin oudolta viettää isänpäivää kesällä. Marraskuussahan sen kuuluu olla!

Huomenna pakkaamme tavarat ja perjantaiaamuna suunnistamme parinsadan kilometrin päähän Hautes-Alpesin departementtiin, pienen pieneen 150 asukkaan Saint-Maurice en Valgodemardin kylään. Viikko hiljaisuutta, vuoria ja linnunlaulua, eikä missään autoja, saastetta eikä turistilaumoja...! Hotellissamme on vain viitisentoista huonetta ja yleensä kaikki lähtevät päiväksi vuorille patikoimaan, joten olemme todennäköisesti suuren osan aikaa yksin hotellissa.

Hyvää kesäkuun loppua kaikille ja kuulumisiin heinäkuussa!

2 kommenttia:

Maurelita kirjoitti...

Oi jugu, miten upean näköistä ! Hulppeaa lomailua...

=)

Anonyymi kirjoitti...

No nii,lomat lomailtu ja raskas raadanta alkaa.Enjoy it!Voithan saada €kolikon aina silloin tällöin ja pääset blogaamaan vaikka ,ettei ihan haaskuun mene tipit.Työniloa toivottaa Mossulan äiti!