perjantai 20. huhtikuuta 2007

Töitä ja tuloksia

Kannatti eilen valittaa työahdistuksesta blogissa! Tänään nimittäin tupsahti sähköiseen postilaatikkoon viesti pomolta: Täällä ollaan! Ottakaa yhteyttä kun palaatte Aixiin. Yhteydenottoa ei tarvitse enää pitkään odottaa; vain 25 päivää jäljellä! Lisäsin blogin alareunaan aiheeseen liittyvän laskurin. Toivottavasti saan järjesteltyä työpäiväni niin, että voin aloittaa kesäkuun alussa, kuten alustavasti ilmoitin. Olen jo varannut erinäisiä lääkäri- ynnä muita menoja toukokuun loppuun, joten säätämistä on luvassa, jos joudun jo tuolloin töihin. En muista, olenko jo kertonut työpaikastani; jos en, löydätte sen täältä. Ärsyttävän musiikin saa pois klikkaamalla nuotin kuvaa oikeassa alalaidassa.

Muutakin kivaa tietoa ilmeni tänään. Sain sekä seminaarista että eilisestä suullisesta kokeesta arvosanan 4. Oraaliarvosanaksi olisin kenties voinut saada 5, jos olisin vaivautunut opettelemaan artikkelin vähän paremmin, mutta nelonen kelpaa lähes yhtä hyvin. Pääasia, että koe on suoritettu. Joka tapauksessa Fred tietää, että osaan puhua ranskaa, ja muulla ei juuri ole väliä.

Graduakin syntyi tänään kiitettävää tahtia, reilut kaksi sivua. Tätä menoa saan kuin saankin teoriaosani valmiiksi ensi viikolla. Täytyy kuitenkin pitää mielessä, että kyseessä on tosiaan vasta ensimmäinen raakaversio, joka vaatinee erinäisiä muutoksia. Tärkeintä on silti, että minulla on esittää ohjaajalle konkreettisia työn tuloksia ennen lähtöäni Aixiin.

Huomenna hyppään junaan ja siirryn Helsinkiin mirkuttamaan ja ihailemaan minulle vielä tuntemattoman saksalaisen Petran kissaa. Sunnuntaina palatessani onkin aika jännittää, ketkä pääsevät Ranskan presidentinvaalien toiselle kierrokselle. En epäröi kannattaa avoimesti Ségolènea, vaikka tavallisesti en hänen edustamaansa puoluetta äänestäkään; tässä tapauksessa minulle riittää perusteluksi pelkkä sukupuoli.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ts ts ts, hiljaa mäessä sanoi Simone Veil... eli oletko varma että nainen vallassa on paras keino parantaa naisten asemaa ? Kuunneltuani Simonen kannanottoa yhdyn täysin tämän näkökantaan, vaikken yleensä otakaan kantaa politiikkaan - etenkään omassa blogissani.

Fifi kirjoitti...

Ei, varma en suinkaan ole. En seuraa kovin syvällisesti politiikkaa, joten tässä(kin) asiassa olen muodostanut mielipiteeni puhtaan subjektiivisesti. Tosin siihen ovat vaikuttaneet myös Sarkozyn puheet työelämän joustoista ja geneettisesti määräytyvästä rikollisuudesta, joista en mitenkään voi olla samaa mieltä.

Kävi miten tahansa, minuahan nämä vaalit koskettavat vain epäsuorasti, joten en missään nimessä aio ryhtyä käsittelemään politiikkaa blogissani tämän enempää. Toivoin Ranskaan naispresidenttiä lähinnä siksi, että perinteiset sovinistipoliitikot saisivat kerrankin kunnon potkun takapuoleensa. En ota sinänsä kantaa siihen, kuka maata hallitsisi parhaiten. Kaikissa on jotain hyvää ja jotain huonoa.

Anonyymi kirjoitti...

Juuh, Ranskassa kun ollaan, molemmat päästelevät kilvan sammakoita suustaan : Sarko genetiikan ja painepesureitten tiimoilla, Ségo jokaisella ulkomaanmatkallaan ällistyttävillä laukomisillaan...