lauantai 7. huhtikuuta 2007

Pääsiäisbiletys


Harvemmin on tullut käytyä baarissa pitkäperjantai-iltana, mutta eilen tuli sekin koettua. Ari aikaisti tuvastalähtiäisiään (siis tupaantuliaisten vastakohtaa, joita juhlitaan silloin kun joku muuttaa pois), joten tämän illan sijasta juhlimmekin jo eilen. Bileet sisälsivät mm. Nasuja, uutta suosikkiviiniäni Lambruscoa sekä grillausta takapihalla pilkkopimeässä (ja aurinkolasit päässä...). Pimeässä ei juuri erottanut, kuinka kypsiä tai raakoja kanafileet ja makkarat olivat, mutta toistaiseksi ei ainakaan ole ilmaantunut salmonellan tai muun ruokamyrkytyksen oireita. Pallogrilliämme myös luultiin amerikkalaistyyliseksi spurgunuotioksi, koska seisoimme pullojen kanssa ringissä sen ympärillä ja lämmittelimme käsiämme.

Grillauksen jälkeen siirryimme keskustaan Vegasiin ja perinteiseen Onnelaan, johon olen tosin jo melkoisen kyllästynyt. Vegasissa tilasin jännittävän Lava Flow -drinkin, jonka mukana sain kaupan päälle punaisen muovihelminauhan:Enpä ole aikaisemmin saanut baarista mukaani koruja. Ehkä jopa keksin helmille käyttöä: punaisen sävy nimittäin on täsmälleen oikea vaatteideni kannalta. Yleensä tosin suosin aitoja kulta- tai Swarovskin kristalliriipuksia, mutta joskus voisi vaihteen vuoksi käyttää muovirihkamakorujakin.

Jouduin muuten vaihtamaan provencelaisen säätyttöni näyttämään Marseillen sijasta Nizzan säätä, koska Marseillen sää ei päivittynyt enää moneen päivään. Seuraan tilannetta ja muutan paikkakunnan entiselleen heti, jos/kun päivitykset palautuvat. Tietäähän sen, että hankaluuksia siitä tulee, kun haluaa kerätä blogiinsa kaikenlaisia turhuuksia...!

0 kommenttia: