keskiviikko 4. huhtikuuta 2007

Provencelais-turkulainen blogimiitti
Bloggausurani ensimmäinen varsinainen blogitapaaminen! Toinen provencelaisblogittaja
Pupuce alias Jenni vieraili tänään Turussa, ja vietimme yhdessä erittäin viihtyisän puolitoistatuntisen lempikahvilassani Three Beansissa. Blogimiitti, varsinkin ensimmäisellä kerralla, on tosiaan erikoinen tilanne: Pupuce vaikutti vanhalta tutulta, vaikka emme olleet koskaan aiemmin tavanneet lukuun ottamatta satunnaisia kohtaamisia yliopiston käytävillä vuosia sitten. Juteltavaa riitti niin graduista, koirista kuin Ranskan yhteiskunnallisista ongelmista ja ranskalaisesta elämänmenosta yleensä. Kuvitella, että vielä kuukausi sitten en tiennyt mitään Pupucen tai muidenkaan bloggaajien olemassaolosta! Nyt minulla on yli viisi blogia, joita seuraan säännöllisesti. Seuraava blogimiitti olisi kiva järjestää Duussin kanssa, kulutammehan päivämme samoilla nurkilla yliopistolla, ja Maurelitan haluaisin myös tavata, kenties seuraavan Pariisivisiittini yhteydessä hamassa tulevaisuudessa. Pupucen kanssa näemme viimeistään syyskuussa, olen nimittäin päättänyt viettää silloin muutaman päivän eräässä tietyssä eteläranskalaisessa hotellissa... Todella onnistunut tapaaminen siis, merci Pupuce et gros gros bisous !

Maurelitan inspiroimana kävin tekemässä Kiroileva siili -testin, ja tässä tulos:

Kiroilevasiili.fi

Suosittelen lämpimästi Kiroilevaa siiliä, siitä irtoaa vuosikymmenen naurut! Sivuilta löytyy mukavasti strippejä, ja tuoretta albumia näkyi vielä olevan ainakin Akateemisessa kirjakaupassa. #*!§@% !!!

4 kommenttia:

Maurelita kirjoitti...

Byäää BLOGIMIITTI !!!!!!!! Vähänks mä oon kade........ snif snif. (Ei vais, kiroileva siili vaan pilkistää...)

Miten hauskaa ; nyt yritän lobbata Pariisin historian toista blogimiittiä. Historiallinen sitruspuristinmiitti Dominon kanssa olikin jo ikuisuuksia sitten, ja meitä oli vain kaksi blogimimmiä, sekä kaksi muuten vaan mimmiä.

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten kiva kuva tyttäristä! :) Ja tosiaan, pidetään ihmeessä privaattiblogimiitti, mäjellä luuhatessa on ihan kiva nähdä välillä muitakin ihmisiä kuin oman käytävän väkeä. :)

Fifi kirjoitti...

Maurelita: Tulisin mielelläni, jos vain olisi aikaa & rahaa! Äiti lupaili alustavasti Pariisin-matkaa valmistumisen kunniaksi, joten ehkäpä hyvinkin pääsisin paikalle syksyllä tai ensi keväänä. Vielä jos saataisiin Pupuce ja Duussi mukaan...!

Duussi: Ihan onnistunut kuva siihen nähden, miten peu photogénique olen! :) Kamerasta loppui muuten akku heti kun saatiin kuva otettua. Voisin piipahtaa morjestamassa sua pääsiäisen jälkeen!

Joyeuses Pâques molemmille!

Anonyymi kirjoitti...

Terve tytsit! Oli aivan huippu päivä tuo keskiviikko, vaikka en gradua paljon eteenpäin saanutkaan. Mutta todellisuudessahan uusista tuttavuuksista ja kontakteista on enemmän konkreettista iloa kuin gradusta ja maisterin papereista. Kavereita ei ole koskaan liikaa!

Fifi, oli ihana tutustua ja toivottavasti nähdään pian! Haleja!