sunnuntai 18. maaliskuuta 2007

Vaalivalvojaiset


Kävin syömässä ravintola Vidassa sekä äänestämässä vanhempieni kanssa. Äänestin nuorta naisehdokasta samasta puolueesta kuin usein aikaisemminkin. Laskin tosin ehtineeni kahdeksan vuoden aikana äänestää ainakin kolmea eri puoluetta, joten kovin poliittisesti sitoutuneeksi minua ei voi sanoa. Ei tarvitsekaan: äänestän tottumuksesta ja periaatteesta, en siksi, että välittäisin politiikasta tai olisin jotenkin poliittisesti aktiivinen.

Illalla menen Arin luo vaalivalvojaisiin juomaan Nasuja. Täytyy sanoa, että tällä hetkellä olen kyllä paljon kiinnostuneempi Ranskan presidentinvaaleista kuin Suomen eduskuntavaaleista. Vaikka tulos tuntuu jo melko selvältä, jaksan vielä uskoa Ségolènen mahdollisuuksiin. Dommage, etten saa itse äänestää Ranskassa! Naispresidentti olisi mainio kosto eräille tuntemilleni ranskalaisille machoporsaille. Liberté, égalité, sororité !

Se politiikasta. Tuunaan näköjään blogiani oikein urakalla: löysin sivupalkin koristukseksi kivan säätytön, joka kertoo tällä hetkellä, että lumipyry on sakeampi kuin jouluna konsanaan. Ketut! Minulla oli jo kevättakit ja -huivit esillä ja muutaman kerran jopa yllä. Kai se kevät sentään joskus koittaa ihan pysyvästikin... toivottavasti! Jännittää, päivittyykö säätyttö automaattisesti, kun lumisade loppuu...

0 kommenttia: