perjantai 16. maaliskuuta 2007

Päivän saalis


En sentään ole ollut kalastamassa, vaan äidin kanssa kaupungilla = shoppailemassa. Koskahan ihan oikeasti opin, että jos tili on lähes tyhjä, Visan vinguttamisella ei pitkälle pötkitä? Sitten, kun on maksuhäiriömerkintä, ulosotto ja luottotiedot iäksi menneet? Huh. Ei nyt kumminkaan maalata piruja seinille (
on ne va pas peindre des diables sur les murs saa aikaiseksi hillitöntä naurua Aixissa), vaan ihaillaan mieluummin uusia ja ah niin tarpeellisia hankintoja:1. Urheilukassi vesijuoksua ja -jumppaa varten. Perustelu: entinen kassi on a) tylsä musta, b) liian pieni, c) vanha. Lisäksi tämän uuden kyljessä lukee selvästi H2O = tarkoitettu vesiliikuntaan! Sitä paitsi urheilukaupasta hankitut tavarat ovat väkisinkin terveellisiä ja hyödyllisiä, n'est-ce pas?

2. Siniset perusfarkut, joista en käytännön syistä ottanut kuvaa. Entiset farkut ovat kuluneet reisien sisäpinnalta kiiltäviksi ja ohuiksi, joten pelästyin, että kangas kohta kuluu kokonaan puhki. Uudet farkut ovat kapealahkeiset, joten tarvittaessa ne mahtuvat saappaan varren sisään. Arvatkaapas, alkoiko tehdä mieli uusia saappaita? Nyt riittää!3. Ihku kaulakoru! Tästä olen erityisen iloinen. Korussa on kolme vaaleanpunaista lasisydäntä, ja olen jo keksinyt vaikka kuinka monta kesävaatetta, joiden kanssa tämä sopii täydellisesti.4. Huivi, jossa punaista, vaaleanpunaista ja persikkaa. Liukuvärjäyksen ansiosta huivia voi käyttää monien eri sävyisten vaatteiden kanssa. Monikäyttöisyys kannattaa! Painavin syy oli kuitenkin se, ettei minulla ole kirkkaanpunaiseen sopivaa keväthuivia. Villapashminaa ei oikein viitsi enää käyttää, kun lämpötila hipoo kymmentä astetta. Huivi on myös sen verran kevyt, että se käy asusteesta sisätiloissa.

Jostain syystä nyt tuntuu, että olen mestari keksimään tekosyitä... totuus on kuitenkin, että tarvitsin oikeasti uusia farkkuja ja keväthuivia, eikä yksi kaulakoru budjettiani kaada. Sporttikassi taas innostaa käymään entistä ahkerammin vesijumpassa. Mitäs jos ryhtyisinkin pitämään gradublogin sijasta/ohella muotiblogia? Tuntuu tämä toimituksellinen linjani lipsuvan yhä pahemmin pois akateemisista urotöistä...!

Keskiviikkona mummon avustuksella hankkimani yöseerumi oli muuten kannattava ostos: ihoni on aamuisin pehmeä kuin mopsin korvalehti. Onneksi satuin tuona päivänä olemaan liikkeellä mummon kanssa enkä yksin, muuten olisi tuokin ihanuus jäänyt kaupan hyllylle. Nyt sen sijaan saa shoppailu jäädä piiiiiitkäksi aikaa, ja ennen kaikkea unohdan haaveet uudesta kevättakista. Vanha kelpaa oikein hyvin, kunhan saan sen ensin vietyä pesulaan.

0 kommenttia: