torstai 8. maaliskuuta 2007

Armoton nettinero


Nyt on Fifi ylpeä itsestään! Sain vihdoin viimein asennettua blogiin kävijälaskurin, ja aivan itse (jos ei lasketa asennusvaiheen hätääntynyttä soittoa ATK-neroveljelleni, ja miksi laskettaisiin?). Kirjoittaessani tätä laskuri näyttää vasta 2 kävijää, mutta hyvällä onnella luku kipuaa vähän korkeammaksikin. Blogilistan mukaan minulla on 26 lukijaa, mitähän se mahtaa merkitä? 26 ihmistä on käynyt blogissani listan kautta? Jos näin on, kannatti listautua! Ei sillä, että juttuni olisivat huimaavan koukuttavia, mutta on kiva tietää, että tätä lukee joku muukin kuin minä itse ja äiti. Karhulle suukkoja ja wuf!

Tänään oli taas tarkoitus tehdä graduhommia, mutta kaverini Ari houkutteli minut jälleen pahoille teille eli kahville keskustaan. Toki se on paljon mieluisampaa ajankulua kuin seminaariesittelyn suunnittelu, ja kerkesin sitä paitsi vallan hyvin vääntää pienen näytösluonteisen analyysipätkän kotiin palattuani. Huomenna vilkuilen vielä hiukan lähteitäni, niin hyvä tulee. Ainakin on tarkoitus.

Reissu ei ollut turha siinäkään mielessä, että kävin varaamassa lentoliput Marseilleen! Lähtö on 15.5. ja paluu 15.9. Käytän tilaisuutta hyväkseni ja palaan vasta syyskuun puolivälissä, sillä tämä on ensimmäinen kerta, kun minulla ei enää ole pakollisia kursseja yliopistolla eikä siis pakottavaa syytä palata mahdollisimman aikaisin. Huomenna on edessä synkin osuus eli lippujen maksaminen. Air France ei jostain syystä (enää) harjoita opiskelijahintoja HEL-CDG-MRS -välillä, eli maksettavaa kertyy 678 euroa. :(( Säästötiliparkani näyttää kovin kynityltä tuon jälkeen... Toivottavasti saan kesällä kokopäivä- eikä osa-aikatyön, jotta saisin edes jotain säästöön pahan päivän (lue: seuraavien Aixin-lippujen maksupäivän) varalle. Otan piakkoin yhteyttä työnantajaan ja sovin alustavasti asiasta.

0 kommenttia: