keskiviikko 11. lokakuuta 2006

Hullu välipäivä


Tänään pidin vapaata gradunteosta ja "pistäydyin" Stockmannilla. (Kaikkihan toki tietävät, ettei Hulluilla Päivillä pistäydytä, vaan siellä menee vähintään tunti jopa ilman ostosten tekoa.) Tuntuu, että koko päivä kului hukkaan, vaikka toisaalta gradulle ei voikaan omistaa jokaisen päivän jokaista valveillaolohetkeä – etenkin, kun romaanin puute estää edelleen korpuskappaleen kirjoittamisen. Huomenna asia sentään korjaantuu! Lähden nimittäin pikapuoliin Saloon kirjaa hakemaan.


Illalla on Veturitallissa ranskalaisen chansonin konsertti, jonne menen äidin kanssa. En odota illalta liikoja – kyseessä ei valitettavasti ole Mireille Mathieun konsertti! – mutta on silti hauskaa käydä välillä jossakin. Kulttuurielämyksistä saa uutta intoa gradunkin kirjoittamiseen. Pidän siis hyvällä omallatunnolla vapaaillan ja ryhdyn töihin jälleen huomenna.

1 kommenttia:

tanjadejoliette kirjoitti...

Moikka! Terkkuja Kanadasta! Tosi kiva taa sun gradu-blogi, se inspiroi mua :) Mullakin on siis blogi, mutta sielta kylla loytyy muutakin kuin graduasiaa.. hmm.. voit kayda katsomassa, jos kiinnostaa:) Nahdaan ensi jaksossa gradusemmassa!! /Tanja