tiistai 24. lokakuuta 2006

Finie la télé-réalité !!!


Loputkin tosi-TV-kappaleesta on nyt kirjoitettu, enkä millään jaksaisi enää kuulla sanaakaan koko asiasta...! En ole koskaan ollut mikään erityinen tosi-TV:n ystävä, ja nyt olen todellakin saanut siitä tarpeekseni. Tiedän mm. a) miten tosi-TV määritellään, b) ketkä sitä todennäköisimmin katsovat, c) milloin se alkoi USA:ssa ja etenkin Ranskassa, d) millä argumenteilla mitäkin ohjelmaa on puolustettu ja vastustettu, e) millä tavoin ranskalaiset tosi-TV-ohjelmien aiheet ovat kulttuurispesifisiä ja f) mikä ja kuka edustaa edelleen TV:ssä Ranskan kulttuuriarvoja. Maintenant, cela suffit !

Tänä iltapäivänä tapahtui muuten jotain, mitä minulle ei muistaakseni vielä koskaan ole sattunut. Käväisin ostamassa viinipullon Stockmannin Alkosta, ja myyjä kysyi minulta henkilöllisyystodistusta! En ollut uskoa korviani. Minun piti siis saavuttaa kunnioitettava neljännesvuosisadan ikä, ennen kuin Alkon myyjä huolestui mahdollisesta alaikäisyydestäni. Suloista! Yleensä tunnen näyttäväni pikemminkin nelikymppiseltä...

Nyt jätän taas tekstin hautumaan (lähetin sen juuri luettavaksi ystävälleni Pierrelle, joka on opettaja ja tutkija Strasbourgin Robert Schuman -yliopistossa) ja perehdyn vaihteeksi uusiin graduoppaisiini. Ties vaikka niistä saisi hienoja ideoita siihen, miten työtä tästä eteenpäin kannattaa rakentaa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onks pierrel viel yaris?

Fifi kirjoitti...

On sillä tietääkseni, ei oo ainakaan ollut puhetta auton vaihdosta!

On sulla kans kommentit! xD

Anonyymi kirjoitti...

Mä kysyn vaa tähdellisiä asioita :)