tiistai 4. syyskuuta 2007

Terveisiä huippulomalta!

Vietämme parhaillaan mahtavia lomapäiviä Pupucen upeassa hotellissa ja nautimme joka hetkestä. Lepoa, aurinkoa, "liskoilua" (ransk. lézarder eli lojua auringossa tekemättä mitään) tarvitsematta miettiä hetkeäkään, mitä kello on. Pupuce ja miehensä ovat superihania ja ystävällisiä ja olemme viettäneet jo kaksi iltaa keskustellen ja kissoja ja koiraa ihaillen. Ainoa haittapuoli on todella kova tuuli, joka paiskoo muovituoleja ympäriinsä, kaataa aurinkovarjoja ja estää uimisen ihanan turkoosissa uima-altaassa. Onneksi ehdimme nauttia siitä sunnuntai-iltapäivänä, jolloin tuuli oli vielä siedettävä.

Palautan nyt lainaamani läppärin Pupucelle ja lähden ostamaan E:lle jäätelön alhaalta kylästä. Un énorme merci à Pupuce et à Kulta, vous êtes vraiment géniaux !!!

6 kommenttia:

Maurelita kirjoitti...

Voi onnenpekat ! Terveisiä ja nauttikaa...

Anonyymi kirjoitti...

Haluaa sinne kanssa!Terveisiä emännälle!

Anonyymi kirjoitti...

Öhöm, kiitos kauniista sanoistasi...*punastelee* "Pupucen hotelli" on tosin hieman harhaanjohtava, mutta jätettäköön se noin - kuulostaa ihan hyvälle =D!

On ollut todella mukava tutustua paremmin ja tavata E. enfin. Harmi vaan, että illat ovat olleet viileitä ja mistraali on puhaltanut kuin raivopää! Hyvää loppulomaa Ranskassa ja jaksamista eroon ja kotiinpaluuseen! Tee nyt se gradu, niin pääset sitten tänne lopullisesti. Gros bisous, ma biche, et à bientôt.

Iris kirjoitti...

lézarder - mahtava sana, kiitos tästä uudesta sanasta. liskot on kivoja.

M'man kirjoitti...

lézarder - tata sanaa en ollutkaan koskaan kuullut. Eipa tietenkaa, kun ei taalla "pohjoisessa" ole niin paljon aurinkoa, etta paasisi terrassille tuolleen paivan paatteeksi loboilemaan. Par contre, on connaît bien l'expression "ça flotte"... eli sataa.....

Heh, hauskaa loboilya!
Terveisia taalta Pariisin vierelta.

Fifi kirjoitti...

Maurelita ja mamabear: Kiitos lomatoivotuksista, hienoa oli! Harmi vain, että lysti loppui aivan liian nopeasti...

Pupuce: Suotta punastelet, yksikään ylistysadjektiivi ei ollut turha! :) Oli tosiaan hauskaa istua iltaa yhdessä, erityiskiitos hienoista karjalanpiirakoista! Kannustus ja rohkaisu lämmittävät sydäntä, kiitos siitä myös E:n puolesta. Gros gros GROS bisous!

Viansanoja ja em: Koskaan ei ole liian myöhäistä oppia uutta...! ;) Tässä tuli taas todistetuksi blogien hyödyllisyys.