maanantai 17. syyskuuta 2007

Meez-maniaKesän aikana huomasin, että yhdessä jos toisessakin blogissa esiteltiin Meez-virtuaalihahmoja. Ilmiö oli minulle täysin vieras, mutta kokeilunhaluisena päädyin lopulta itsekin luomaan oman Meezini. Lopputulosta voi ihailla ohessa. Yllättävää, että ristin hahmoni Fifi-Mireilleksi...?

Meezin hyödyllisyydestä voi olla monta mieltä, mutta sainpahan siitä hupia iltapäivääni ja täytettä blogiini, vaikkakin jälkijunassa muihin nähden. Siinä Fifi-Mireille nyt kuitenkin komeilee, ja kenties hän ilmestyy vielä myöhemminkin blogiin.

8 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

Mä tein sun veljestäs tollasen, tuli siit aika tyyli :P

Fifi kirjoitti...

Missä, missä? Haluaa nähdä! :D

Maurelita kirjoitti...

Ihanan tarpeetonta ja hömppää !

=)

Fifi kirjoitti...

Maurelita: Tosi on; aina ei voi millään olla järkevä, ahkera ja tehokas...! ;)

M'man kirjoitti...

Saman nakoisyytta 'meezin', itsesi ja Mireillesin valilla... Tahatonta vai tahallista ? ;o)

Fifi kirjoitti...

Em: Sekä että! :D Meezistä tein tahallani Mimin näköisen, mutta itse en pyri tietoisesti samaan lopputulokseen, paitsi joskus leikilläni. Edes kampaukseni ei ole Mireillen inspiroima, vaan minulla on ollut samanlainen polkkatukka pikkulapsesta saakka.

Kieltämättä saan sangen usein kommentteja yhdennäköisyydestä Mimin kanssa, mutta se on suurimmaksi osaksi pelkkää sattumaa.

Anonyymi kirjoitti...

Todella tyylikäs Meez! Miksköhännite tein siitä niin kitschin...? Kai siks kun oon niin kitsch. ;)

Ai, nyt opin kaverista jotain uutta. Luulin oikeesti, että siun tukka on Mireille-fanitukka, mutta en koskaan ole kysynyt, sillä mie en yleensä kysele tuollaisia. Vain silloin jos tilanne sallii ja silloinkin kautta rantain. ;)

Fifi kirjoitti...

Pupuce: Kyllä multa saa kysyä melkein mitä tahansa, ainakin Mirkkuun liittyvää! :) Jätän vastaamatta, jos menee liian indiskreetiksi, mutta harvemmin sellaista tapahtuu.

Mulla on oikeasti ollut aina tällainen tukka, mitä nyt hiukan lyhyempi neljävuotiaana ja sen jälkeen ala-asteella. Myönnän tosin, että väri on suureksi osaksi fanituselementti, mutta malli on "pre-mathieusien" eli ajalta ennen Mimiä. Tosin tähti itsekin huudahti 1997 ekan kerran tavatessamme: "On a presque la même coiffure !" :D