keskiviikko 26. syyskuuta 2007

Pallon päällä rähmällään


Jostain kummasti huomaa, etten ole juuri harrastanut liikuntaa viime kuukausina. Olin vaihteeksi melkein vuoden tauon jälkeen Fitball-jumpassa, mutta kuvan kaltaisen sulavan ja notkean asennon sijasta röhnötin porsaan tavoin mahallani pallon päällä, pallo melkein litteänä allani. Jo alkulämmittelyn jälkeen olin punainen, hikinen ja puuskuttava ja koetin parhaani mukaan hyppiä ja kieriä pallon päällä ohjaajan esimerkin mukaan. Lattialle en sentään vierähtänyt, mutta palloraukka sai kyytiä...! Hauskaa toki oli, mutta surkea fyysinen kuntoni sai lähinnä huolestumaan. Kaiken huipuksi jumppa oli siirretty uusiin tiloihin, joissa oli entisestä poiketen myös peilit seinillä. Yritin kovasti olla vilkuilematta sivukuvaani, mutta onnistuin lopulta näkemään vain sen. Viimeistään peilikuva sai minut vakuuttuneeksi, että pallojumpassa on vastedes käytävä säännöllisesti, jotta kuva ei jonkin ajan päästä enää ole yhtä pelottava. Takaisin tullessa en ollut päästä mäkeä ylös, kun jumppa tuntui reisi- ja vatsalihaksissa. Huomenna en todennäköisesti pääse edes liikkeelle, mutta ainakin tiedän rasittaneeni uinuvia lihaksiani.

Jumppareissulla sain myös tehtyä eilen mainitsemani graduilua edistävät valokopiot. Se riittäköön tämän päivän saldoksi, mutta huomenissa kopioiden pitäisi siirtyä aivojeni kautta fiksuina ajatuksina tietokoneen ruudulle, mikä on kaikkea muuta kuin yksinkertaista. Jos suinkin saan aikaiseksi, kirjoittelen mitä tahansa ja korjailen tekstiäni myöhemmin. Kokemus on osoittanut, että käynnistysvaikeuksissa tärkeintä on aloittaa ja tuottaa jotain, lopputulos kun ei ole millään muotoa sitova – onneksi.

Syyskuu on pian ohi, ja seuraan päivittäin 9. kerroksen ikkunastani ruskan etenemistä. Taannoin blogeissa kiersi haaste kuvata kunkin tavanomaiselta bloggauspaikalta avautuva maisema. Minua ei kukaan haastanut, mutta nappasin silti kuvan työhuoneeni viereiseltä parvekkeelta (ikkunan läpi kuvaus ei onnistunut):
4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä liikuntaan ja graduun,kyllä se siitä lähtee ja harjoitus tekee mestarin.

Maurelita kirjoitti...

Hip hei ! En tosiaan haastanut ketään nimeten, mutta kaikki lukijani ylipäätään...

*viluinen vilkutus koleasta Pariisista*

Anonyymi kirjoitti...

Jumppapallon ostoa oon harkinnut ihan jo vaihtaakseni työtuolini siihen. Pallon päällä ei voi rönöttä, tuolin päällä voi valitettavasti...

Hienoa, että oot päässy graduun kiinni ja ssnu jotain aikaiseksikin. toisin kuin eräät...

Mistäs tuo kuva on? En osannut paikallistaa. Hieno näkymä joka tapauksessa! Turku on kaunis kaupunki. :)

Fifi kirjoitti...

Maurelita: Koleasta Pariisista? Voi tylsyyttä! Täällä on parhaillaan melkein +18, en olisi uskonut ilman lämpömittarin tarkistamista!

Pupuce: Suoraan sanottuna mun tähänastiset aikaansaannokset ovat kyllä aika pitkälle yhtä tyhjän kanssa... :/ Vähän jotain räpellystä ja sitten taas tauko. Pakko hakea proffalta kannustusta tai en pääse kunnolla alkuun ollenkaan.

Jotta en nyt ihan suoraan asuinpaikkaani paljastaisi, niin sanotaanko, että kuva on Turun itäisessä keskustassa sijaitsevan ison puiston laidalta läheltä Kupittaan asemaa ja TYKSiä. :)