torstai 9. elokuuta 2012

Photo A Day #9: Messy


Tämä on mitä todennäköisimmin asuntomme sekamelskaisin nurkkaus. Kuten sanottua, E. asui täällä ensin vuosikausia yksin, ja minun hypättyäni kelkkaan olen saanut asettua omaisuuksineni taloksi miten parhaiten kykenen. Lue: säilyttää tavaroitani siellä, minne ne parhaiten mahtuvat. Kuten nyt esimerkiksi tuolilla olohuoneen nurkassa, television ja ruokakaapin välissä. 

Kuvassa on 11 käsilaukkua; tästä läjästä (ei tätä oikein muullakaan sanalla voi kutsua) löytyvät niin Lancelit, Longchampit, Lacroix kuin yksi Vuittonkin. Raidallisessa meikkipussissa asustavat hajuveteni sekä sellainen kosmetiikka, jota en juuri nyt aktiivisesti käytä, ja keskimmäinen beige pussukka puolestaan on kynsilakkojeni koti.

Joko sanoin, että jos ja kun minulla jonain päivänä on isompi koti, sinne tulee kaappeja, kaappeja, kaappeja ja kaappeja...?!    

4 kommenttia:

fifin maman kirjoitti...

Nähty on. Tarvitsisit n. 20-30 lisäneliötä säilytystilaa. Tai sitten vähemmän tavaroita.

Susu kirjoitti...

Kaapit on fiksu toive! Älä vaan hanki vaatehuonetta. Se näyttää ihan samalta ku toi sun röykkiö vaikka siellä olis miten paljon tilaa. Se on joku ihme fysiikan laki et kaikella tyhjällä tilalla on taipumus täyttyä.

Anonyymi kirjoitti...

Et tosin ole ainoa, jonka tavaroilla on taipumus valua tuoleille vaikka olisi kaappejakin. Ranskalaisissa asunnoissa on tosin krooninen säilytystilan puute vaikka olisi neliöitäkin vähän enemmän. Irtokaapit syö puolestaan asuinneliöitä ja lattiapinta-alaa.
paskeriville

Fifi kirjoitti...

Maman,
Äläpä muuta sano...

Susu,
Sellainen walk-in-komero olisi kieltämättä kiva, mutta siellä hyvin todennäköisesti alkaisi ennemmin tai myöhemmin näyttää juuri tuolta.

Paskeriville,
Meillä on ollut pakko turvautua irtokaappeihin, koska tässä asunnossa oli valmiina tasan yksi kaappi ja sekin eteisessä. Irtokaapit ovat kieltämättä kaikkea muuta kuin käytännöllisiä. Muistelen haikeana erään suomalaisen ystäväni entistä asuntoa, jossa oli niin paljon kaappeja, ettei hänellä riittänyt tavaraa niistä puoleenkaan.