lauantai 4. elokuuta 2012

Photo A Day #4: Somewhere you sat


Tänään olen viettänyt yksinäisiä, rauhallisia aamuhetkiäni sohvalla keisarinna Joséphinen seurassa. Meillä ei muutenkaan istumapaikkavaihtoehtojen lukumäärä päätä huimaa: istua voi joko pöydän ääressä, pöydän takana sohvalla tai sängyn laidalla. Niin, ja tietysti WC:ssä, kylpyammeessa ja bidet'n päällä, mutta jätetään ne nyt pois laskuista. 

Kuten kuvasta näkyy, sohvalla on yleensä puolitoista istumapaikkaa, koska osa käsilaukuistani viihtyy erinomaisesti sohvan toisessa päässä. Välillä toki teen tilaa E:llekin. Kahdestaan täällä on suhteellisen riittävästi tilaa, mutta jos poikkeuksellisesti asunnossa on kolmas ihminen, menee oleskelu melkoiseksi säätämiseksi. Kun äiti kävi meillä vuosi sitten (äiti asui toki hotellissa, mutta vietti muutaman illan meillä), piti sohvalla istua vuorotellen niin, että kaksi söi kerrallaan ruokapöydän ääressä ja yksi sohvalla, ja ensimmäinen syömisen lopettanut vaihtoi paikkaa sohvalla istuvan kanssa. Onneksi emme ole erityisen sosiaalista sorttia emmekä koskaan kutsu vieraita, se olisi täysin mahdotonta!

2 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

kolmen hengen sohva, kuuden hengen ruokailuryhmä, kaksi nojatuolia, sohvasänky, epämääräinen määrä tietokonetuoleja ja jakkaroita. Tosin on meil puolet enemmän tilaakin, että sen puoleen :D. Eihän sitä kahdestaan tarvii ja harvemmin meiläkään kuutta henkeä on pöydän ääressä, kerran on tainut olla jollain synttäreillä viimekesänä seitsämän? Silloin kun kuvasit ruokia :))

fifin maman kirjoitti...

Sopu sijaa antaa ja mahtuu, kun sovittelee. Ne käsilaukut, OMD!