perjantai 13. lokakuuta 2006

Taulukko-ongelma


Korpuskappaleeni on vihdoinkin valmis! Toki kyseessä on vain brouillon, raakaversio, jota varmasti vielä muokataan ja parannellaan monta kertaa, mutta silti se on graduni ensimmäinen valmis luku.

Taulukon laatiminen tuotti minulle aamupäivällä sen verran ongelmia, että palasin asiaan vasta alkuillasta. Tarvitsin 11-rivisen ja nelisarakkeisen taulukon havainnollistamaan analysoitaviksi valittuja katkelmia, enkä jostain syystä mitenkään onnistunut luomaan oikean kokoista ja näköistä taulukkoa. (Minähän olen täysin itseoppinut Wordin käyttäjä, joten voi olla ihan ymmärrettävääkin, etten osaa kunnolla käyttää sitä...) En tiedä, poikkeavatko pöytäkoneeni ja kannettavan tietokoneeni Word-ohjelmat toisistaan, mutta läppäristä löytyi miltei heti ohjelma, joka loi automaattisesti juuri haluamani kokoisen taulukon. Sitten vain tiedot oikeille kohdilleen ja voilà ! Nyt taulukko näyttää oikein tyylikkäältä.

Viikonloppu kulunee levon merkeissä ennen varsinaista koitosta eli teoriakappaleen kirjoittamista. Otin toiveikkaasti mukaan yhden teoriakirjoistani, josta on lukematta pari viimeistä lukua. Ne voisin yrittää saada luettua maanantaihin mennessä. Bon week-end !

0 kommenttia: