tiistai 15. huhtikuuta 2014

Promenade à Antibes

Lauantainen vierailumme Antibesissa ei rajoittunut pelkkään Suomi-kauppaan, vaan vietimme iltapäivän kierrellen vanhan kaupungin kujilla ja satamassa katselemassa valtavia huvijahteja. Tässä tuokiokuvia huhtikuiselta päivältä Ranskan Rivieralla:


  

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos näistä matkavinkeistä! Suunnittelen juuri matkaa Etelä-Ranskaan toukokuun lopulle ja vuokra-autolla tulee varmasti kierreltyä mainitsemiasi paikkoja. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, onko tuossa ruokakuvassa sitä ranskalaista kalakeittoa? Söin sitä Ranskassa oleillesani pari kertaa ja tykästyin kovin. Olen välillä haikaillut sen perään ja haaveillut itse sitä josks valmistavani. Olisko sulla antaa vinkkiä jostain ohjeesta siihen? Tai edes keiton "virallisen" ranskankielisen nimen, niin voisin alkaa taas reseptinmetsästykseen :)
- Elina

voikukka kirjoitti...

Kävittekö Antibesin vihannestorilla, katsomisen paikka sekin!

Stazzy kirjoitti...

Tuttuja kulmia <3
(Ei saa tällaisia postauksia, tulee ikävä.) ;)

SatuSanna kirjoitti...

Ihania kuvia!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Olisiko sinulla sanottavaa Ranskan tietullikäytännöistä? Lisäksi Google Mapsista reittiä katsellessa kävi ilmi että osa reitistä kulkee rajoitettuja tai yksityisiä teitä. Pitäisikö siitä olla huolestunut?

Näin siis suomalaisena tietulliummikkona esittäisin aihetoiveen blogaukseen. :)

terv. Ensimmäinen matkaa suunnitteleva kommentoija.

Fifi kirjoitti...

Anonyymi,
Ole hyvä! :) On todella mahtavaa tietää, että näistä retkipostauksistani on oikeasti hyötyä toisillekin. Kiitos myös tietullikysymyksestäsi, teen saman tien aiheesta postauksen. Kysele ihmeessä lisää vielä ennen matkaasi, jos kaipaat lisätietoa jostain. Neuvon mielelläni parhaani mukaan.

Elina,
Joo, juurikin sitä. Ohjetta minulla ei valitettavasti ole antaa, koska soppa on todella suuritöinen enkä ole koskaan uskaltautunut kokeilemaan sen tekoa. Sitä pitää ensin keittää kalojen kanssa, sitten ajaa myllyn läpi ja siivilöidä sun muuta... Ranskaksi se on yksinkertaisesti "soupe de poissons", joten sillä nimellä löydät varmasti useammankin ohjeen. Tämä keitto eroaa bouillabaissesta siinä, että tässä ei ole kalanpalasia keiton joukossa kuten bouillabaissessa.

Voikukka,
Emme valitettavasti tällä kertaa käyneet, mutta hyvä tietää, että sinne kannattaa mennä. Ensi kerralla yritän olla kaupungissa aikaisemmin, jotta ehdin myös torille.

Stazzy,
Ei sun auta kuin muuttaa takaisin! ;)

SatuSanna,
Kiitos! :)