torstai 30. heinäkuuta 2009

Vuodet vierivät

Kuusi vuotta sitten hurautin luotijunalla Ranskan läpi Pariisista Aixiin ja tulin viettämään kaksi päivää ja yhden yön tulevaan opiskelukaupunkiini. E. odotti minua asemalla ja tunsimme toisemme heti, vaikka emme olleet koskaan ennen tavanneet. Kiertelimme kaupungilla, söimme kanankoipia ja banaanipehmistä kuppilassa, jonka ohi ajan nykyisin työpäivinäni yksitoista kertaa, ja minua ketutti, koska luottorajani oli täynnä enkä saanut ostettua alesta kesämekkoa, johon en olisi kuitenkaan enää seuraavina kesinä mahtunut. Joimme kymmenen euron rommicocktailit Cours Mirabeaun varrella ja söimme espanjalaisessa ravintolassa, jossa jouduimme jakamaan yhden jälkiruoan edellä mainitun luottorajan takia. Ihastelin suihkulähteitä, cigaleita ja kirkkaansinistä taivasta, ikkunaluukkuja, kattotiiliä ja hunajamelonin värisiä taloja. Päätin, että tästä tulee vielä kolmas kotikaupunkini. Kuusi vuotta sitten alkoi rakkaustarinani, ei vielä tuolloin E:n kanssa, vaan Aix-en-Provencen.

Kolme vuotta sitten Inkoossa maailmaan putkahti kuusi pikkuista mopsivauvaa, viisi tyttöä ja yksi poika. Ainoa mies naislauman keskellä sai syystäkin nimekseen jengin stara, Troppola Gang Starr. Miltään jengipahikselta hän ei tosin näyttänyt:







Kolmessa vuodessa Gurusta on kasvanut iso ja komea mopsiherra, äidin ja Fifin oma lutupoju ja Mirkun alati kärsivällinen eno ja leikkikaveri:





Fifi onnittelee rakasta älypää-Tärppää ja Grace-siskoa kolmevuotissyntymäpäivänä! <3

3 kommenttia:

Guru, jengin stara kirjoitti...

Kiitän osoittamastasi huomiosta! Olen todella iso poika jo ja minulla on iso ikävä Fifiä!

Kiitos kaulapannasta! Se on niin hieno, ettei kellään!

Wuf wuf!

Airelle kirjoitti...

siis onnea kaikille, myös sinulle Fifi ed. postituksessa ilmi tulleesta asiasta...
ja hyvää työnhakua Aixin helteeseen!

Susu ja Tassu kirjoitti...

Me lomalaiset täältä saaresta onnitellaan komeaa Älypää Gurua!