torstai 9. heinäkuuta 2009

Päivän positiiviset vol 2

Kirjoitin jo aiemmin keväällä postauksen senhetkisistä positiivisista ja kivoista asioista elämässäni. Nyt kyseiselle postaukselle on luvassa jatkoa; seuraavassa muutamia seikkoja, jotka ovat tänään saaneet minut hyvälle tuulelle ja hymyilemään.

• Aixissa puhaltaa tänään ihanan raikas tuuli, joka saa hiukset pörrölle ja hameen nousemaan korviin. Samalla lämpötila on laskenut 36:sta 28 asteeseen. Ideaali kesäsää!

• Keksin toissapäivänä laittaa geelimäisen kosteusvoiteeni jääkaappiin. Keksinnön ansiosta hyisen kylmä voide virkistää mukavasti auringosta ja jatkuvasta peseytymisestä kärsivää ihoa.

• Työterveyslääkäri totesi minut kaikin puolin kelvolliseksi työhöni eikä huomauttanut sanallakaan ylipainosta tai liian vähäisestä kasvisten syömisestä, kuten etukäteen arvelin.

• Bussipysäkille kävellessäni astuin keskellä katua olevaan koloon (kannattaa muistaa, että Aixissa yksikään katu ei ole tasainen ja sileä) ja olin vähällä lentää pyrstölleni ja repiä polveni ja kyynärpääni auki, mutta pysyin sittenkin pystyssä.

• Minulla on vielä yksi vapaapäivä ennen lauantaita, ja Renoir-teatterissa menee Bancs publics -leffa, jossa on parikymmentä ranskalaisen elokuvan huippunimeä mukaan lukien Catherine Deneuve. Minulla on myös odottamassa kaksi Deneuven DVD:tä, Le dernier métro ja Après lui.

• Ostin juuri 6h nettiaikaa ja sain vinkin, että Anttilassa myydään minikoneeni kuosisia Vivienne Tam -hiiriä.

• Minulla on alustava työhaastattelu 21.7.


• Illalla menemme E:n kanssa terassille ennen kauppaan menoa. Litran kannu sangriaa, ilmaisia tapaksia ja viileää vesihöyryä sylkevä tuuletin salsarytmien säestyksellä, mitäpä sitä muuta kesäiltana kaipaisi?

6 kommenttia:

Stazzy kirjoitti...

Oikein hymyilin. Positiivisia asioita pitäis varmaan listata itsekin, että muistaisi joskus.

"alustava työhaastattelu"

JEE :) Tsemppiä sinne.

Fifin maman kirjoitti...

Ainahan jokaisessa päivässä on positiivista, joskus vaan on vaikea keksiä niitä, ellei abstraktioita oteta huomioon. Eilisessä oli paljonkin positiivisia, käynti Turussa torilla ja hallissa ja Herkussa ja aurinkoinen, lämmin sää ja muutaman kilsan pyöräily.

Tänään olen ihan plääsy, satanut, tuullut, tylsää, olen vanha ja ruma ja läski ja paras ystävä kaukana. Mopsit rokotettiin ja putsasin niiden korvat, molemmat sujuivat mainiosti, joten se oli kivaa. Ja se, että valmistin maukkaan munakoisosutun enkä syönyt herkkuja.

Kopiot lähtee huomenna :)

Susu kirjoitti...

Ihanaa kuulla kivoja asioita. Täällä ollaan kaikki tassut pystyssä sit 21.7. Raikas tuuli ja 28 astetta? Musta tää myrsky ja 14 astetta on virkistävää (kunhan tyyntyy huomiseksi). Ilmaiset Tapakset kyl kuulostaa tähän aikaan päivästä vastustamattomilta!

Jenna kirjoitti...

Kiva listaus taas :)! Odottelin sua meseen takasin muttet tullu :/!
Tänään meen hankkii sulle semmosen hiiren, kyllähä se on pakko saada :P

Airelle kirjoitti...

miesystävä menee leikkaukseen 21.7. panen varpaatkin ristiin teille molemmille!

Fifi kirjoitti...

Stazzy: Kokeile ihmeessä joskus listaamista, jo se yksinään saa helposti hyvälle mielelle! :) Kiitos tsempistä ja samaa sinne!

Maman: Mäkin haluaisin vaihteeksi Turkuun ja putsaamaan mopojen korvia ja kuonoja... Mank. <3

Susu: Tapakset ovat hyviä mihin aikaan tahansa! ja mä ottaisin kyllä ihan mielelläni edes yhtenä päivänä 14 astetta 34 sijaan...

Jenna: Odotan hiirtä päivä päivältä innokkaammin!

Airelle: Je croise les doigts pour lui !