tiistai 18. maaliskuuta 2008

Käytännössä maisteri

Puolitoista vuotta kestänyt Fifin graduprojekti on nyt käytännössä ohi. Sain tänään professorilta viimeiset kommentit, kädenpuristuksen ja julkaisuluvan. Torstaina haen kirjasitomo Kluutista opinnäytteeni viitenä kappaleena, blogin hengen mukaisissa vaaleanpunaisissa kansissa.

Ehkä asia todella valkenee vasta sitten, kun saan oikeasti käsiini konkreettistakin konkreettisemman kovakantisen kirjan. Tällä hetkellä olen lähinnä vain tyytyväinen, että ennätin viedä käsikirjoituksen painoon vielä tänään. Tuntuu jopa jotenkin tyhjältä. Tässä tämä nyt oli, nyt se on tehty. En ole enää graduilija, vaan jo graduillut.

Pääsiäinen kuluu sivistyshistorian parissa ja Saksaan lähtöä valmistellessa. Blogillekin pitäisi keksiä uusi nimi, jonka tosin otan käyttöön vasta oikeasti valmistuttuani. Ehdotuksia otetaan vastaan!!!

8 kommenttia:

Maurelita kirjoitti...

Onnea !

Sullahan oli vaikka mitä hauskoja sanaleikkejä Aix'istä eikö ? Joku Aixistentiaalinen ???

Nyt ei runosuoni syki, palaan asiaan...

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon! En yhtään ihmettele et on tyhjä olo... Miten olisi Fifin Nasuilut?

Anonyymi kirjoitti...

Onneaksi olkoon! :) Juhlitaan sit kesällä! Gros bisous!

Terhi kirjoitti...

Paljon onnea!!

Fifi kirjoitti...

Kiitos kaikille onnitteluista! :) Gradu on nyt pöydällä edessäni, ja esittelen sen pian myös blogissa.

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut myös täältä! Ekana nimiehdotuksena pomppasi mieleen esim. Fifi fiilistelee/ Fifin fiinejä fiiliksiä tms.. oon aina tykännyt jostain syystä f-kirjaimesta :D

Maurelita kirjoitti...

Nonni nyt oot netvibessäni mutta se ginger-versio on ihan bugi, en voi edes etsiä ystäviä ! Sut kutsuin spostilla kun tiesin että oot maisemissa. Voi nakki nakupelle.

Uutta yritystä kehiin joku yö taas kotona, tunnetusti se on kielletty töissä, moinen turhanpäiväisyys...

Fifi kirjoitti...

Giz: Kiitos! Nimiehdotukset menevät mietintämyssyyn, josta toivottavasti aikanaan kirkastuu se uusi ja ehdottomasti paras valinta.

Maurelita: Ginger on ihan tylsä, enkä edes keksi, mitä sinne julkiselle sivulle laittaisin oman blogini lisäksi. Varsinainen Netvibe on paljon parempi, onneksi esittelit sen silloin blogissasi!