tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuoden viimeinen

Jos minulla ei olisi kalenteria todistusaineistona, en kovin helposti uskoisi, että jälleen yksi vuosi on kulunut muutamaa tuntia vaille loppuun. Muistan vielä, kuinka viime uudenvuodenyönä oli niin lämmintä, että nojailin ulos avoimesta ikkunasta samppanjalasi kädessä puhuessani mummon kanssa puhelimessa pelkkä pyjama ylläni enkä palellut. Silloin en vielä tiennyt, mitä kaikkea 2013 toisi tullessaan. 

Voin rehellisesti sanoa, että kulunut vuosi on ollut yksi aikuisikäni onnellisimmista. Harvoin yhteen vuoteen on mahtunut yhtä paljon positiivista:

- Työsuhteeni muuttui määräaikaisesta vakituiseksi.
- Sain viettää ihania, unohtumattomia lomapäiviä Pariisissa, Suomessa, Alpeilla, Nizzassa, Amsterdamissa ja Roomassa.
- Ostin auton.
- E. ja minä solmimme pacsin 10 vuoden yhdessäolon jälkeen ja kunniaksi.Edellämainittujen lisäksi on vuoden aikana tullut vastaan kaikenlaista muutakin pientä kivaa: onnistumisia ja kehuja töissä, kiehtovia kirjoja, pieniä hotelliviikonloppuja Aixin ympäristössä, nautinnollisia illallisia, ikää pidentäviä nauruja ystävien kanssa, mopsien nuolaisuja, auringonlaskuja, samppanjalasillisia ja juustokakunpaloja.
  
Voin vain toivoa, että ensi vuodesta tulee yhtä onnistunut. Toivon sitä samaa myös jokaiselle teistä lukijoistani: terveyttä, onnea ja iloa, menestystä, rakkautta ja unohtumattomia elämyksiä vuodelle 2014!
   

2 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Ihana vuosi sulla takana. Toivon yhtä ihanaa ja mieleenpainuvaa alkanutta!

Anonyymi kirjoitti...

Terveisiä Turusta. Jo vuosia olen blogissasi vieraillut, tykkään tyylistäsi ja on aina mielenkiintoista lukea kuulumisiasi & ajatuksiasi.

Kivaa, että vuotesi on ollut onnistunut. Oikein hyvää uutta vuotta 2014!