Kello 13: lounastauko. Tämän päivän eväänä lohi-pinaattipastaa ja omena-banaanijälkiruoka. Koska täällä ei ole työpaikkaruokalaa eikä kävelyetäisyydellä ole ainuttakaan ravintolaa/kahvilaa/leipomoa, pitää eväät joko tuoda itse tai tilata jostain kuljetettuina. En viitsi maksaa joka päivä vähintään kahdeksaa euroa tilatusta ruoasta, joten useimmiten tyydyn valmisruokaan. Joskus tuon itse tehtyä ruokaa mukanani töihin, mutta sangen harvoin illallisesta jää riittävästi yli seuraavan päivän lounaaksi, mikäli illallakaan teen itse ruokaa. Sitä paitsi en erityisemmin välitä "vanhasta", jo toista kertaa lämmitettävästä ruoasta.
Guerlain Rouge G Satiné : Mention Très Bien !
16 tuntia sitten
0 kommenttia:
Lähetä kommentti