sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Jouluvauva Edu

Vaikka joulu onkin virallisesti vasta tänään ainakin suurimmassa osassa maailmaa, tuntuu joulupäivänä jo auttamattomasti siltä, että joulu tuli, oli ja meni. Paljon rauhallisemmin ei enää voisi joulua viettää: olemme olleet vanhempieni kanssa kolmisin ja ottaneet yhtä rennosti kuin minä tahansa normaalina viikonloppuna. Jouluateriankin söimme jo kahden maissa päivällä (minulle kalaa, kananmunia, perunoita ja pienen pieni nokare porkkanalaatikkoa) ja sen jälkeen lähinnä loikoilimme kuka sohvalla, kuka sängyllä, jokaisella mopsi vierellään tai päällään. En viitsinyt edes meikata tai pukeutua yhtään paremmin kuin tavalliseen koirankarvaiseen kotioloasuuni, koska olimme visusti kotona keskenämme. Istuskelin olohuoneessa kynttilänvalossa, napsin vähän väliä suklaata ja lumimanteleita ja annoin katseeni levätä joulukuusessa ja provencelaisessa seimessäni:Tänä vuonna lisäsin seimen eläinten joukkoon muovisen mopsifiguurin. Hyvin se sulautui joukon jatkoksi lampaiden, villisian ja sammakoiden seuraan.

Lahjoja sain oikein mukavasti siihen nähden, etten varsinaisesti tarvinnut paljon mitään enkä ollut osannut mitään erikoista pyytääkään. Mukaani Ranskaan lähtevät mm. muutama pokkari, pari pyjamaa, tyyriimpi ihonhoitotuote ja Kalevala-korun Mai-kaulakoru, josta olin erityisen iloinen. 

Yhden parhaista lahjoista sain kuitenkin vasta tänään, kun pääsimme heti tuoreeltaan katsomaan uusinta perheenjäsentä. Veljeni ja kälyni hakivat nimittäin tänään perheenlisäyksensä mopsikasvattajalta Inkoosta. Tässä äidin sylissä herra Edu Kehäkettunen, 8 viikkoa:


Mitkä hurmaavan tukevat karhunkäpälät! Fifi-täti ei tietenkään malttanut olla hetkeäkään paijaamatta mopovauvaa:
Onneksi ehdin nähdä Edun ennen paluutani Ranskaan keskiviikkona. Sitä ennen minun on vielä vietettävä yksi päivä Turussa järjestelemässä omaisuuttani. Iso vesivahinkoremontti on nyt vihdoin valmis ja huonekalut palautettu, mutta levyni, kirjani ja muut tavarani ovat edelleen isoissa kasseissa odottamassa, että järjestän ne paikoilleen. 

Leppoisaa joulun jatkoa kaikille!   
 

0 kommenttia: