lauantai 30. huhtikuuta 2011

Vappu sängyssä

Kovin kaukaisilta tuntuvat ne viime vuosikymmenen opiskelijavaput, jolloin vappuaatto vietettiin ulkona satoi tai paistoi, haalari suojasi niin auringolta kuin kuraltakin, kuohuviinipullo ja valkolakki seurasivat koko päivän repussa ja kyllä se kuohuikin, kun pullo viimein kuudelta avattiin Taidemuseonmäen tungoksessa! Noiden vuosien jäljiltä valkea lakkini on kauttaaltaan ruskeiden pilkkujen peitossa. Nyt olen niin keski-ikäistynyt, etten edes harkinnut Turkuun lakitettavaksi lähtemistä. Lisäksi olen oksennus- ja vatsataudin jälkimainingeissa vielä niin puolikuollut, että vietän vappuaaton enimmäkseen sängyssä 1-3 mopsin kera, yritän nauttia jotain kiinteää ruokaa ensimmäistä kertaa sitten torstain ja odotan illalla päivän kohokohtana Teemalta vuoden 2006 Euroviisujen uusintaa. En tällä hetkellä saisi alas edes sormustimellista samppanjaa, niin paljon kuin siitä pidänkin. 

Hauskaa ja railakasta vappua kaikille joka tapauksessa! Näin meillä juhlivat mopsit kaksi vuotta sitten:

 

3 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Hauskaa Vappua teille koko sakille täältä saaresta! Kuoharista ja valkolakeista ei tietoakaan ja räntää sataa ja ukkostaa... Mökissä ihanan lämmintä ja kissa kuono kulmikkaana kiukuttelee kurjaa keliä.
Pikaista paranemista!

MaaMaa kirjoitti...

Toipumisia ja hauskaa vappua <3

Fifi kirjoitti...

Susu,
Kiitos ja vappua samaten sinne saareen! :)

MaaMaa,
Kiitos ja iloista pariisilaisvappua! :) Kamalan kuvan etsiminen on vielä vaiheessa, mutta postaan kyllä, kunhan sopiva kauheus löytyy! ;)