perjantai 15. lokakuuta 2010

Pariisi kutsuu!

Ranskalaiset jatkavat ajoittaista ja ymmärrettävää lakkoiluaan eläkkeidensä puolesta, mutta huomenna ainakin Air Francen ja Pariisin liikennelaitoksen RATP:n olisi parasta olla olematta lakossa, sillä minä lähden aamulla Pariisiin!

 (kuva täältä)

En ole käynyt pääkaupungissa melko tasan viiteen vuoteen lentokenttiä ja juna-asemia lukuun ottamatta, joten nyt aion nauttia täysillä reilusta vuorokaudesta "ylhäällä" (täällä etelässä ihmiset "nousevat" Pariisiin, monter à Paris). Ihan yksin minun ei tarvitse olla, vaikka E. jääkin kotiin: koolla ovat lisäkseni ainakin Maurelita, Stazzy, Mikri ja Ella B sekä muutama minulle vielä tuntematon tuttavuus. Kyseessä on siis kaikkien aikojen ensimmäinen ranskaantuneiden suomalaisbloggaajien blogimiitti! Viime keväänähän me Etelä-Ranskan bloggaajattaret tapasimme Aixissa, mutta tällä kertaa mukana on osallistujia myös Pariisista ja ehkä muualtakin, kaikkia en tosiaan vielä toistaiseksi tunne. 

Alkuviikosta on siis luvassa kuvia ja tunnelmia Pariisista. Sitä odotellessa käykää toki edelleen jättämässä mielipiteitänne & ehdotuksianne edellisen (tai oikeastaan minkä tahansa) postauksen kommenttilaatikkoon!

Mukavaa viikonloppua kaikille! 
 

5 kommenttia:

Airelle kirjoitti...

nouskaa hyvin Pariisiin, etelän tytöt ja pitäkää oikein hauskaa! terveisiä tutuille ja tuntemattomille, hyvää viikonloppua kaikille.

Fifin maman kirjoitti...

Viel Spass Pariisissa, nauttikaa ja muistakaa puhua suomea kaikilla murteilla!

Maurelita kirjoitti...

No Pariisiin kyllä pääset, on eri asia pääsetkö pois jos keroseenit loppuu... mutta me lohdutetaan sitten paikan päällä !

Kohta nähdään ! =D

MaaMaa kirjoitti...

Täällä kurkkimassa blogiasi :)
Oli tosi kiva tavata ja toivottavasti näemme vielä uudelleen. Alan kahlailemaan blogiasi tässä pikkuhiljaa, näyttää ainakin tosi kivalle näin ensisilmäyksellä!

Paljon terkkuja ja toivottavasti 'laskeutuminen' takaisin kotikonnuille sujuu ongelmitta :)

Susu Paris Chic kirjoitti...

Moiskis Fifi!

Oli kiva tavata. Tulin tutustumaan heti kiinnostuneena blogiisi.

Toivottavasti kotimatka sujuu ilman suurempaa dramatiikkaa.

A bientôt!