maanantai 11. lokakuuta 2010

Neljä vuotta!

(Huomatkaa alapuolella päivän varsinainen postaus!)

Muistin vasta tänään, että blogini täytti lauantaina komeat neljä vuotta! 9.10.2006 syntynyt hengentuote on kulkenut kanssani pitkän matkan gradun ensi riveiltä maisteriuteen ja työttömyyden kautta uudelleen opiskelijaksi. 
 
 (satunnainen kuva Googlen kuvahaulla "birthday pig")

Juhlan kunniaksi haluan pitkästä aikaa antaa vapaan sanan teille lukijoilleni:

Mikä on blogissani hyvää, mikä taas täysin surkeaa?
Millaisista postauksista pidätte tai ette ollenkaan pidä? 
Millaisia aiheita käsitteleviä postauksia haluaisitte lukea? 
Miten olette blogiini löytäneet ja mikä sai teidät jäämään? 
jne jne jne...

Niin ruusuja kuin pieniä kiviäkin saa nyt nakella kommenttilaatikkoon sydämen kyllyydestä, nimen kanssa tai ilman (mieluiten kuitenkin kanssa). Jos palautetta tulee riittävästi, saatanpa innostua arpomaankin jotain, mutta se jääköön toistaiseksi salaisuudeksi. 

13 kommenttia:

-S- kirjoitti...

Onnea! Sulla on tosi kauan jo blogi ollut. Minà olen ihan viime kuukausina tàmàn vasta lòytànyt. Luulenpa ettà olen klikannut vain jonkun toisen blogin lukijalistaa tms.
Jatka samaan malliin :D

Lilas kirjoitti...

Mikään ei ole surkeaa eikä sinne päinkään! Ainoa pieni piipitys tulee vain päivityksien vähyydestä eikä siitäkään saa paineita ottaa. Ymmärrän aikataulun tiukkuuden hyvin.

Nautin tavastasi kirjoittaa ja olen todella kiinnostunut sekä kokemuksistasi Ranskassa että opiskeluistasi siellä, vakkakaan en itse enää ole opiskeluiässä...muuttamassa Ranskaan noin vuoden kuluttua, joten kiinnostus on nyt vielä suurempi kuin aiemmin.

Jatka siis samalla mallilla niin usein kuin ehdit!
Kiitos!:)

Lilas

Lilas kirjoitti...

sorry kirjoitusvirheet! liian väsy kaiken ranskanopiskelun keskellä.:)

Stazzy kirjoitti...

Onnittelut nelivuotiaalle!

Löysin tänne joskus graduilusi loppuvaiheessa, varmaan ranskansuomalaisblogeja etsiessäni. Hyvin olen viihtynyt.

Airelle kirjoitti...

hyvää syntymäpäivää Fifin fiineille fiiliksille! ihanaa, että jaksat kaiken opiskelun ja muun kirjailun keskellä vielä kirjoittaa tänne.

l kirjoitti...

onnea! mua kiinnostaa eniten jutut elämästä ranskassa, ja kannanotot ranskalaisen yhteiskunnan ajankohtaisiin teemoihin (tai ainakin niiden esille nostaminen). Löysin varmaan mademoiselle fromagen blogin kautta tänne, ja toisten ulkosuomalaisten asiat kiinnostaa aina, varsinkin kun haaveilen muutosta jonnekin alppien lähelle.

Susu kirjoitti...

Onnitteluruusut leikki-ikäiselle!

Pidän kaikkein eniten kertomuksistasi ranskalaisista tavoista ja sattumuksista elämässäsi siellä.

Merkkilaukut ja huulipunat sen sijaan on EVVK-juttuja, mutta tapasi kirjoittaa on niin hauska, että nekin menettelee:-) Onneks niitä on kuitenkin viime aikoina ollut vähemmän...

Jatka samaan malliin - sun kuulumisiasi aina odotan!

Onerva kirjoitti...

Tulin mukaan tämä blogin matkaan vasta ihan hiljattain, mutta tykkään kovasti tavastasi kirjoittaa. Sen lisäksi olen kovin kiinnostunut eri kulttuureista ja erityisesti kulttuurieroista. Myös ranskalainen opiskelukulttuuri kiinnostaa kovasti.

Onnea neljävuotiaalle blogille!

kuwaitin kaunotar kirjoitti...

Onnea blogille ja sen yllapitajalle. Loysin tanne joskus kauan sitten pupucen kautta. En osaa edes sanoa mika koukutti. Postaukset ihan vaan arkielamastasi ovat olleet kivoja.

Anonyymi kirjoitti...

Upea blogi, jota on aina ilo lukea, kiitos! Kirjoitat hyvin vivahteikkaasti ja elävästi, joten kaikki tekstisi ovat mielenkiintoisia. Erityisen kiinnostavia ovat ranskalaisuutta koskevat, arkipäivään liittyvät asiat. Silloin tällöin käytät tarinoissasi ranskalaisia arkikielen sanoja ja sanontoja. Niitä olisi mukava lukea lisää. Löysin blogisi Töötsin turinoita -blogin kautta.

Maurelita kirjoitti...

Onnea !!! Ja upeaa että nähdään blogimiitissä lauantaina, enemmänkin kuin se parin sekunnin törmäys lentokentällä. ;o)

Blogissasi parasta on verrata toisen ulkkarin kokemuksia, onko etelän ja pääkaupungin välillä kuinka paljon eroa ja ylipäätään kulttuurishokkeja, taistoa viranomaisia vastaan ja muuta ranskismenoa.

omayaha kirjoitti...

Onnittelut! Löysin tänne ensimmäistä kertaa vasta pari kuukautta sitten facebookin Suomi/Ranska on ihan kiva maa-ryhmän kautta. Taisi olla vieläpä Airelle, joka neuvoi minut lukemaan kokemuksiasi kun kyselin elämästä Aixissa. Olen tulossa Aixiin vaihtoon ensi kevääksi ja siksi elämä sekä opiskelu siellä etelässä kiinnostavat kovasti. Myös muista aiheista on mukava lukea, sillä kirjoitustyylisi on luontevaa. Olenkin ehtinyt selata tekstejäsi taaksepäin jo melkoisen määrän näinkin lyhyen tuttavuuden aikana. :) T. Maija

Pirena kirjoitti...

Olen eksynyt tänne blogiisi Susun blogin kautta. Luen mielenkiinnolla kaikkea mitä kirjoitat. Olen Sinut kerran nähnyt livenä äitisi kanssa neulekerhossa. Jatka vaan samaan tyyliin, tätä on kiva lukea.