maanantai 7. joulukuuta 2009

Päivän positiiviset vol 3

Olen pari kertaa aiemmin kirjannut blogiin sellaisia iloisia ja positiivisia asioita, jotka juuri niiden kirjoitushetkellä tuntuivat tärkeiltä ja merkityksellisiltä. Sittemmin olen harmaina hetkinä palannut lukemaan niitä uudelleen muistuttaakseni itseäni siitä, ettei synkkyys koskaan kestä kovin kauaa. Tämä päivä koostui taas vaihteeksi lähinnä iloisista ja pirteistä hetkistä, joita kirjaan tänne toivoen niiden saavan myös lukijoiden suupielet ylöspäin:

• Työpäiväni alkoi mukavasti, kun ruotsinkielinen asiakas kehui tyytyväisenä saaneensa minulta oikein hyvää palvelua.

• Suuri osa asiakkaista oli tänään hyväntuulisia ja hymyileviä, tarttuikohan minun virkahymyni heihin vai toisinpäin? Asiakkaita oli lisäksi niin paljon, että viisituntinen työpäivä kului kuin siivillä.

• Töistä päästessäni äiti oli viestittänyt tulevansa yllätysvisiitille Turkuun. Kävimme kahvilla ja ostimme muutaman joululahjan. Lisäksi löysin kirjakaupan korttitelineestä mopsijoulukortteja ja ostin kaikki 15 kappaletta! Tänä vuonna kaikki saavat minulta mopsikortin.

• Hansakorttelissa on meneillään joulukampanja, jossa jokaista 30 euron ostoskuittia vastaan saa tunnin ilmaisen pysäköinnin Louhen parkkihallissa. Minulla on jo kolme Louhen ilmaislippua, joten voin tulla jouluaattoaamuna töihin autolla ja pysäköidä maksutta koko lyhyen työpäivän ajan. 

• Huomasin työvuorolistoista, että saan koko aatonaaton vapaaksi ja pääsen Saloon koristelemaan joulukuusta. 

• Luin töistä tultuani melkein 50 sivua ruotsinkielistä romaania ja totesin lukevani ruotsia aivan yhtä helposti kuin saksaa, englantia ja ranskaakin.

• Torstaina ja perjantaina on vapaapäivä ja pääsen hellimään koiruuksia kahdeksi kokonaiseksi päiväksi! 

Näitä miettiessäni tulin oikeastaan niin iloiseksi, että tekisi mieli virnistää yhtä leveästi kuin Siiri:
Toivotaan, että huominen päivä sujuu samalla tyylillä!


3 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Kiitti Fifi! Kiva aloittaa päivä positiivisilla asioilla. Tää oli hyvä muistutus mullekin että niitä on jos ne vaan huomaa. Eilen mulla oli kenkutuspäivä vaikka oikeastaan mikään ei ollut huonosti. Esimerkkisi mukaisesti tänään päätän nähdä ne ilonpilkahdukset. Niitähän tulee olemaan vaikka kuinka!

Duussi kirjoitti...

Kylläpä lista piristi muakin - tänään on päivä käynnistynnyt aika huonolla aamulla, mutta onhan niitä iloisiakin asioita vaikka kuinka, kun vaan jaksaa työntää turhaan mielessä kiertävät ikävät ajatukset syrjään. Kiitos siis tästä muistutuksesta! :)

Toivottavasti ehdittäis lounaalle ja/tai glögille ennen joulua - etsitäänhän jokin sopiva väli! :)

Fifin maman kirjoitti...

Jätte kul!
Mun aamu alkoi positiivisesti nuolaisuilla ja päivän alku ylimalkaan tuntui mukavalta. Päätin viettää kotipäivää ja käväistessäni lähikaupassa sain hälyn paketointiin, sairastuneiden tilalle.

Oli hauskaa paketoida pitkästä aikaa, muutama mukava ihminen -vielä ei ole ruuhkaa- kiitti kauniista paketeista ja vaikka meillä on vapaaehtoinen maksu kertyi lippaaseen kolikoita kiitettävä määrä. Moni alkaa kertoilla olleensa itsekin partiossa lapsena ja minusta ainakin on ihanaa jutella tuntemattomien kanssa ja toivotella joulunaikaa.

Kotona pirteät kippurahännät ovella vastassa, käynti lähimaastossa, kuppi kaffetta ja mikäs tämän parempaa!

Positiivista ja iloista mieltä kaikille toivottaa tämä täti !