perjantai 25. joulukuuta 2009

Kuin Ellun mopot

Tuorein pätkätyösuhteeni päättyi eilen joulurauhan myötä klo 12.15 ja pääsin vihdoin joulunviettoon vanhempien, veljen ja mopsien luokse. Jouluaatot perheen kesken ovat ihanan rauhallisia, onneksi meillä ei ole pian kahteenkymmeneen vuoteen ollut tapana hyysätä sukulaisia jouluna! Ilman rauhaa ja hiljaisuutta ei ole toivoakaan onnistuneesta joulusta. 

Kävin jo aatonaattona Salossa koristelemassa kuusen ennen paluuta Turkuun puolikkaaksi työpäiväksi. Stockan tämän vuoden kuusenkoristeuutuuksiin kuuluu mm. käsilaukkuja ja korkokenkiä: paremmin minulle sopivia koristuksia on vaikea kuvitella! Siispä kuusestamme löytyy perinteisten pallojen lisäksi tällaisia hienouksia:

 


Valmis kuusi komeilee olohuoneessamme tämän näköisenä:Guru ja Mirkku eivät olleet juuri lainkaan kiinnostuneita joululahjaläjästä kuusen alla, vaan he kävivät kerran tai pari haistelemassa kasan päällimmäisinä olleita omia pakettejaan ja jättivät sitten kuusen lahjoineen rauhaan. Juuri ennen lahjojen jakoa Mirkku lopulta suostui  nopeaan joulumopsiposeeraukseen: Omista paketeistani paljastui totuttuja, toivottuja ja hyväksi havaittuja lahjoja: kirjoja, uusi kylpytakki, kahdet lämpimät aamutossut (toiset kotiin ja toiset Aixin vetoisille kivilattioille) sekä mopseilta tassun ja korkokengän muotoiset kuviolaatat Nomination-rannekoruuni.

Tänään olemme olleet rauhassa kotona kirjojen ja suklaan parissa kuin Ellun kanat, tai pikemminkin kuten Ellun mopot. Seuraavassa jotain, mitä ette tule usein näkemään: Fifi au naturel, meikittä ja kampaamatta, uudessa possupuvussa rakkaiden lyttykuonojen kera...!


   
Rauhallista ja leppoisaa joulun jatkoa kaikille! 

5 kommenttia:

Villikissa kirjoitti...

Oi, nuo kuusenkoristeet ovat niin ihania! Pitääpä käydä Stockalla kurkkimassa olisikohan ne laittaneet koristeet alennukseen. :)

Airelle kirjoitti...

jes, siinähän ne mielenkiintoiset koristukset ovat, mageet. meillä ei kuusta, ei koristeita, ei myöskään telkkaa, joulu on ollut lepoa ja rauhaa vain.
hyvää joulunloppua, uutta vuotta ja talvea sinullekin. ja hyvää "kotimatkaa" kun päätät palata etelän auringon alle.

Susu kirjoitti...

Jestas mikä määrä lahjoja! Teillä ollaan selvästikin oltu tooosi kilttejä. Tassukin oli ja lähettää kiitosmiaut mopoille!

Fifi kirjoitti...

Villikissa: Käy ihmeessä katsomassa! Siellä oli paljon muitakin tyylikkäitä ja epäperinteisiä koristeita.

Airelle: Kiitos samoin sinulle, erinomaista vuodenvaihdetta ja vuotta 2010!

Susu: Me ollaan AINA kilttejä! :D Tuossa samassa läjässä on kyllä myös Antin ja Jennan huushollin lahjoja. Mopot toivottavat Tassulle ihmisineen leppoisaa loppujoulua ja riehakasta vuodenvaihdetta!

Jenna kirjoitti...

ei siin ollu ku antin lahjukset, mun lahjukset oli perniössä :P