perjantai 1. toukokuuta 2009

Yhtä juhlaa

Vapun aikaan osuu meidän perheessämme tiheä juhlakeskittymä. Vapunaaton yleisen juhlinnan ohella vapunpäivä on mummon nimipäivä ja Mirkun syntymäpäivä, muutamaa päivää myöhemmin on mummon syntymäpäivä ja tänä vuonna 2.5. on vielä veljeni valmistujaisjuhlat. Kakkua ja kahvia saa siis nauttia tuon tuostakin ja valokuvia napsitaan vähän väliä. Pidemmittä puheitta julkaisen muutamia kuvia eilisestä vapunvietosta Turussa:

Alkuiltapäivästä vietimme kavereideni Hannan ja Kertun kanssa aikaa yliopistolla maistellen ainejärjestöjen booleja ja nauttien lämpimästä auringosta.

Grillailimme Hannan luona ja ehdimme juuri ja juuri kuudeksi keskustaan laittamaan valkolakit päähämme:Lakituksen jälkeen siirryimme hiljalleen
istuskelemaan jokirantaan kaupunginteatterin nurkille.

Sää oli kerrankin niin lämmin, etten tarvinnut lainkaan varsinaista päällystakkia. Vappuperinteeni mukaisesti minulla oli päässäni "vappulasit", jotka oikeasti ovat Cannesista kymmenen vuotta sitten hankkimani Chanelin aurinkolasit. En vain ole vuosiin käyttänyt niitä muulloin kuin vappuna.

Jokirannasta lähdimme auringon laskettua Panimoravintola Kouluun, jossa poseeraukset alkoivat jo olla hieman riehakkaampia:

Kuvassa oikealla Hannan kihlattu Mikko, vasemmanpuoleisen kaverin nimi pääsi valitettavasti unohtumaan...

Tänään olemme puolestaan viettäneet huomattavasti hillitymmin sekä mummon nimipäivää että Mirkun 1-vuotispäivää! Pienestä 97-grammaisesta mopsinrääpäleestä on vuodessa kasvanut 7-kiloinen reipas jyrsijämopotyttö, jota ilman elämämme olisi 99-prosenttisesti tylsää. Mirkku ei oikein jaksanut innostua virallisen vappu- ja syntymäpäiväkuvan ottamisesta, mutta pari otosta sentään onnistuivat:

Gurukin poseerasi vapputunnelmissa:

4 kommenttia:

Airelle kirjoitti...

hyvää vappua, Fifi!
eikö muuten noi lasit ole taas tosi muodikkaat?

M'man kirjoitti...

Ihanaa olla nain fiiliksissa mukana :)

*huokaus*... on niin kovin suomalaista kevatta ikava jaVAPPUA, etta taytyy ensi kerralal SUomeen tuollessa muistaa ajoittaa se kevaalle ( siis matka) ;)

Bon we!

petite puce kirjoitti...

Hih :) Olipas hauska vappu tosiaan - ja niin sävysävyyn pukeuduttu, että vieläkin naurattaa :) (Ja se Terhin mies oli Jarkko)

Tosi söpö kuva synttärisankarista lakki päässä!

Fifi kirjoitti...

Airelle: Kiitos samoin, vaikkakin myöhässä! Isot valkoiset lasit ovat käsittääkseni jälleen muodissa, mutta jostain syystä juuri nuo yksilöt ovat profiloituneet niin vappulaseiksi, etten varmaankaan osaisi enää käyttää niitä muissa tilanteissa.

M'man: Vappu on kyllä tosiaan koettava Suomessa, se ei tunnu muualla ollenkaan samalta. Bonne semaine à toi !

Petite puce: Aivan, Jarkkohan se olikin! Oli kiva tutustua sun kavereihin. Lakitettu päivänsankaritar kiittää! :)