tiistai 7. huhtikuuta 2009

Pug Alert

Tänään koirapainotteisen päivän johdosta (onko niitä muka muunlaisiakin päiviä?) luvassa vähän tekstiä ja paljon mopsikuvia. Piakkoin on taas tulossa Ranska-pohdintaa, joten ei-mopsihenkisten lukijoiden ei tarvitse repiä pelihousujaan tai irtisanoa blogilistatilaustaan aivan vielä.

Asiaan: Mirkusta on paljastunut aivan uusia puolia! Tuoreiden havaintojen mukaan hän ei olekaan koira, vaan jyrsijä. Seuraavassa havaintoja tukevaa kuvamateriaalia (kuvat klikattavissa suuremmiksi):

Tietokonetuolin korkeudensäätövipu maistuu ilmeisesti harvinaisen hyvältä.
Ai minäkö muka pahanteossa?Keittiön ikkunalaudan toinen pää näyttää nykyään tältä:
Tietokonetuolin kaluamisen jälkeen voi sujuvasti siirtyä Fifin kirjoituspöydän tuolin kimppuun:

Välillä taas poseerataan niin viattoman näköisenä:

Ole siinä sitten vihainen vetoavasti mulkoilevalle lyttykuonohauvalle...! Iltapäivällä hauva pääsi sukulaisiaan tapaamaan, kun mopopoppoon kantaisä Oscu juhli 10-vuotispäiviään.

Charmantisti harmaantunut päivänsankari:Herrasmies tarjoaa tietenkin vierailleen vain parasta, tässä tapauksessa maksalaatikkokakkua luukoristein.Vieraat nauttivat pöydän antimista pitkään ja hartaasti.Ruokailun jälkeen harjoiteltiin hienoa käytöstä ja asennossa seisomista...... paitsi Guru, joka viihtyi paremmin äidin sylissä ihmisten kakun välittömässä läheisyydessä.4 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

ihan selvästi lavastettu, mirkku ei ikinä tekis mitään noin pahaa :P

Duussi kirjoitti...

Ihanat mopsulit! Aivan huiput nuo välissä olevat "olen viaton" -kuvat :D

Susu kirjoitti...

Ja meillä kaikilla oli niin muukaavaa... Voi mitkä kekkerit ja hieno kakku!

Meillä näyttää moni paikka samanlaiselta. Onko Mirkku käynyt meilläkin? Tassuhan ei mitenkään voi olla jyrsijä:-)

Fifi kirjoitti...

Jenna: No ei tekis, ei! :D

Duussi: Eikö olekin! Kerrankin meidän pikkuriiviö pysyi sen aikaa paikallaan, että kuvien otto onnistui maanittelematta.

Susu: Kekkerit olivat varsin onnistuneet, sekä koirue että ihmisvieraat viihtyivät. Tassussakin saattaa piillä jyrsijägeenejä! Mirkku ei varmaan ihan vielä ole käynyt teillä, mutta tulisi takuulla mielellään. :D Olisi kiva nähdä, miten Tassu suhtautuisi Mirdeen.