keskiviikko 16. heinäkuuta 2008

Pikapäivitys

Työt kutsuvat puolen tunnin päästä, joten lisään vain nopeasti muutaman rivin blogiin. Tulin aamulla hyvissä ajoin ennen puoltapäivää keskustaan, mutta yllätys yllätys, kymmeneltä aukeava nettikahvila oli kiinni vielä varttia vaille yksitoista! Kohta en oikeasti enää jaksa näitä täysin satunnaisia aukioloaikoja. Onneksi poikkesin tätä kautta vielä ennen töihin menoa.

Ensimmäinen työpäiväni sujui kaikin puolin mukavasti, oli kiva nähdä vanhoja ja uusia kollegoita pitkästä aikaa. Inhokkipomoni poissaolon ansiosta tunnelma työpaikalla oli rento ja vapautunut. Vielä eilen itse työssäkin tuntui olevan jonkinlaista uutuudenviehätystä, tosin se tuskin kestää kovin kauaa... Ainoa haittapuoli on, että ajaessa ei saa käyttää avokantaisia kenkiä, joten siihen tarkoitukseen muuten soveltuvat Crocs-sandaalini ovat nyt pannassa. Poikkesin äsken ostamassa Andrén alennusmyynnistä matalat remmisandaalit, jotka pysyvät taatusti jalassa joka tilanteessa.

Mirkkua ja Gurua on edelleen hirmu ikävä, viime yönä näin jopa unta Mirkusta! Toivottavasti en missaa töissä kyytiin haluavia asiakkaita, kun uneksin vain mopsinpennuista... Mutta nyt kiireesti ajelemaan! Yritän ehtiä huomenna uudelleen netin ääreen kertomaan mm. lauantaisesta käynnistämme Sisteronin linnoituksen vankitornissa.

0 kommenttia: