tiistai 17. heinäkuuta 2007

Muista aina liikenteessä...

... monta vaaraa onpi eessä! Sen sai valitettavasti kokea kollegani, jota mielenterveyshäiriöinen ja aggressiivinen asiakas löi lujaa poskelle kesken ajon. Tuloksena viisi päivää sairaslomaa ja koko työporukalla paha mieli. En olisi ikinä tullut ajatelleeksi, että tässä työssä pitäisi pelätä paitsi auton, myös oman fyysisen koskemattomuuden puolesta. Verbaaliset hyökkäykset, haukut ja moitteet vielä sietää, mutta jos asiakkaat rupeavat käymään käsiksi, menee koko touhusta maku. Kuten kaikkialla muuallakin, myös Aixin kaduilla liikkuu jos jonkinlaista valopäätä, mutta tähän asti ei kukaan ole joutunut fyysisen väkivallan kohteeksi. Toivottavasti tämä on ensimmäinen ja ainoa kerta.

Muuten kaikki sujuu normaalisti töissä ja yksityiselämässä. E. on sairaslomalla stressin ja uupumuksen takia torstaihin asti, joten eilen menin kolmen ja puolen tunnin ruokatunnillani kotiin enkä tapani mukaan hengaillut kaupungilla ja nettikahvilassa. Ihanaa päästä keskellä päivää suihkuun ja hetkeksi lepäämään suljettujen ikkunaluukkujen taakse! Helle nimittäin on taas täällä, eikä se tee työntekoa yhtään helpommaksi.

Uhosin aiemmin, etten ainakaan mene alennusmyynteihin; nyt perun hieman puheitani, sillä olen kaikesta huolimatta tehnyt muutaman löydön. Ostin mustat San Marinan työ- ja kaupunkisandaalit hintaan 24 e (norm. 49,90) sekä Chantellen vaaleanpunaisen lingerieyhdistelmän 60% alennuksella yhteishintaan 33 euroa. Kyseisessä kaupassa säästin yhteensä 42 euroa, sillä jo pelkkien rintaliivien normaalihinta oli 44 e. Päätinkin, etten hanki alennusmyynnistä mitään, mitä a) en tarvitse ja b) mikä on vähemmän kuin 50 %:n alennuksessa.

Nyt lähden tarjoamaan E:n vanhoja kirjoja bouquinistien kauppoihin ennen töihin paluuta. Ensi viikkoon siis...

0 kommenttia: