torstai 25. tammikuuta 2007

Uusi kone = uutta intoa työhön?


En ole tällä viikolla juuri ehtinyt päivittää blogia. Toisaalta ei ole ollut paljoa kerrottavaakaan, mutta ennen kaikkea tietokoneeni on oikkuillut sen verran pahasti, että tänään kävimme isän ja Antin kanssa hankkimassa minulle vallan uuden koneen. Toistaiseksi kone odottaa eteisessä pahvilaatikossaan; se on tarkoitus asentaa vasta sunnuntaina.

Olisi hyvä, jos uusi kone (ja sen myötä uusi Word) toisivat hiukan lisäpotkua työhöni: tänään en ehtinyt kirjoittaa mitään, koska piti säätää jos jonkinlaista asiaa tietokoneen ja sen hankinta-aikataulujen kanssa, eikä huominen näytä sen paremmalta. Iltapäivällä menen HuK-kypsyyskokeeseen ja palaan heti sen jälkeen Saloon. Maanantaista alkaen olisikin syytä muuttaa päivittäistä kirjoitusannostani puoleentoista tai kahteen sivuun, jotta pysyisin alkuperäisessä aikataulussani.

Tiistaina jätin ohjaajan luettavaksi reilut seitsemän sivua teoriaa. Odotan jännityksellä kommentteja niistä. Toivottavasti teksti on sen verran kelvollista, ettei koko hommaa tarvitse alkaa alusta! Sen saan kuulla ensi tiistaina.

0 kommenttia: