lauantai 20. tammikuuta 2007

Aikataulu pitää


Jatkoin menestyksekkäästi sivu päivässä -tekniikkaa perjantaihin asti, jolloin hengailin kaupungilla enkä tehnyt mitään. (No niin, nyt tuli sekin tunnustettua!) Pääsin kuitenkin torstaina jo niin pitkälle, että kakkosteoriaa on koossa reilut neljä ja puoli sivua. Olen siis suurin piirtein tavoitteessani. Työtä edisti lisäksi se, että tämänhetkinen teoriani on samaa kuin aikanaan proseminaarissa, joten fiksuna tyttönä kopioin muutamia kappaleita sellaisenaan prosemmasta graduun. Kyllähän omaa tekstiään saa vapaasti plagioida...?! ja joka tapauksessa kyse on vain muutamasta kappaleesta. Kirjoittaminen tuntuu muutenkin etenevän yhä helpommin; yritän nauttia tunteesta niin kauan kuin sitä kestää.

Poistin eilisiltana vahingossa läppäristäni vanhempieni luona käyttämäni langattoman verkon ja hätäännyin tietenkin, kun en päässyt aamulla nettiin. Tuleva tietokoneinsinööriveljeni tuli kuitenkin apuun ja päivitti samalla yhtä sun toista koneestani. Kiitos vain, Antti! Olen huomannut, että aina kannattaa olla suhteita tietokoneita ymmärtäviin henkilöihin. Koskaan ei tiedä, milloin heitä tarvitsee.

Odotan innolla huomista, sillä Mireille esiintyy jälleen TV5:llä Vivement dimanche -ohjelmassa. Lähetys on tosin lyhennelty versio Ranskassa viikko sitten esitetystä ohjelmasta, mutta hätä ei ole tämän näköinen:
paras pariisilaisystäväni Gilles lähettänee piakkoin DVD:n, jolla on Mireillen koko viime syksyn promo-ohjelmat eri kanavilta. Minun on paras ahkeroida kunnolla gradun parissa ennen DVD:n saapumista, jotta voin katsella sitä hyvällä omallatunnolla.

0 kommenttia: