tiistai 30. tammikuuta 2007

Après l'effort, le réconfort


... eli ensin työ, sitten huvi! Näin toimin tänään; kirjoitin aamulla puuttuvat kaksi sivua ja illalla saatoin katsella hyvällä omallatunnolla Mireillen DVD:tä. Nyt olen saanut aikatauluviiveeni (-viipeeni?) kurottua kiinni, eli huomisesta alkaen voin jälleen palata sivu päivässä -tahtiin. Tekstiä on toistaiseksi koossa 12 sivua, eli sen pitäisi periaatteessa tulla ajoissa valmiiksi.

Blogini tarkoitus ei ole missään nimessä kehua aikaansaannoksiani eikä rehennellä niillä, mutta tällä hetkellä kerron mielelläni edistymisestäni, koska olin pitkän aikaa tekemättä mitään gradun eteen. En vielä saanut kommentteja ohjaajalta, mutta huomenna käyn noutamassa kommentoidut sivut. Tämänpäiväisellä akateemisen kirjoittamisen kurssilla sain varsin hyvää palautetta: muutin pari sanavalintaa, selitin näkemykseni eräästä käyttämästäni lauseesta ja reformuloin erään mielestäni puutteellisen kohdan. Huomenna todennäköisesti muuntelen tekstiäni hiukan enemmän saatuani ohjaajan kommentit.

Huomenna osallistun myös kielitaitotestiin väitöskirjatutkimuksen koehenkilön ominaisuudessa. Odotan mielenkiinnolla, mitä tuleman pitää. Osallistun mielelläni, sillä tutkimukset ovat aina jännittäviä ja lisäksi on mukava kuulla asiantuntijalta, mille eurooppalaisen viitekehyksen kielitaitotasolle sijoitun. Huomenna opetan lisäksi yksityisoppilaalleni kellonaikoja. Täytyykin tarkistaa, löytyisikö rauskuvuoden tehtäväpankista siihen sopiva tehtävä. Minun toki piti tehdä itse hieno opetusmoniste, mutta kuinka ollakaan, ilta vilahti Mireillen parissa...!

0 kommenttia: