lauantai 5. maaliskuuta 2011

Lyttykuonot lumessa

Olen palannut Ranskaan, häntäni on taas pystyssä – ainakin melkein –, uusi harjoitteluhakemus vetämässä ja jo 21 sivua lopputyötä valmiina. Tunnelmat ovat siis huomattavasti positiivisemmat kuin viime postauksessa. 

Paluumatkani sujui yhtä hyvin kuin menokin. Itse asiassa taidan vastaisuudessa lentää pelkällä KLM:lla Amsterdamin kautta, koska Air Francen ja KLM:n ollessa nykyisin samaa firmaa lentopisteitä kertyy yhtä lailla molemmilta, ja ennen kaikkea koska Schipholin lentokenttä on tuhat kertaa viihtyisämpi kuin Roissy-CDG. Mennessä jouduin odottelemaan siellä lähemmäs viisi tuntia eikä aikani tullut kertaakaan pitkäksi: Roissysta ei löydy löhösohvia, kasinoa (jossa en tosin käynyt), taidemuseota, jalkahierontaa tai suklaabaaria, Starbucksista puhumattakaan. Englantiakin saa puhua, mihin minulla on aivan liian harvoin tilaisuus. Tosin kesällä minun ei tarvitse odotella millään kentällä, sillä lähtiessäni äkkäsin Marignanesta seuraavan mainoksen:


Vihdoinkin saamme suorat lennot Marseillesta Helsinkiin, vaikka vain kesäkaudeksi! Nyt kaikki täkäläiset matkustamaan joukolla Suomeen ja suomalaiset sieltä tänne, jotta Blue1 tajuaa linjalla olevan kysyntää eikä se jää vain kokeiluksi. Äidin olen jo ylipuhunut tulemaan heinä- tai elokuussa ensimmäistä kertaa Aixiin.

Vaikka talvilomaviikkoni oli valitettavan lyhyt ja nopeasti ohi, ehdin kuitenkin nauttia täysillä kodista ja koirista ja ottaa siinä ohella valokuvia lumikasoista ja -hangista sekä mopseista lumikasoissa ja -hangilla. Tällaisia esimerkiksi:
 Normaalisti postilaatikkomme eivät ole maan tasalla, vaan niissä on ainakin metrin pituiset jalat. Nyt joutuu menemään kyykkyyn, jotta postin saa ongittua laatikon pohjalta.

Ja sitten sitä luvattua mopsiosastoa: Meeri

 Ylhäällä Guru, alh. vas. Meeri ja oik. Mirkku

 Guru ja Meeri päiväunilla

Meeri on apulainen, Mirkku diiva ja Guru älypää. Huomaa Mirkun vaaleanpunainen hihna.
 Guru, Mirkku ja Meeri

 Meeri

 Mirkku

 Guru
Meeri
Fifin rakkaat <3 

3 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Hienoa että häntä on jo pystyssä ja että lopputyö sujuu! :-)
Schipholissa on tosiaan kiva se pieni taidemuseo, jotain tekemistä ajan tappamiseksi.
Iloista viikonloppua ja tsemppiä tentteihin!

Susu kirjoitti...

Hienoa kuulls, että olet taas iloinen oma itsesi!
Kiva nähdä kuvia lyttykuonoistakin. Meerikin on jo tosi iso tyttö - muistan kun se kävi lankakaupassa ja oli samankokoinen kuin kerä sukkalankaa:-)

Airelle kirjoitti...

kiitos näistä kuvista, jotka muistuttavat, missä ei tarvitse olla. kevään tulo tâällä etelässä tuntuu niin paljon makeammalta!

Taidemuseo lentokentâllä? täytyy nähdä!

ja hyvä, että häntä on jo pystyssä, lykkyä tykö!