keskiviikko 25. elokuuta 2010

Meeri edestä ja takaa, Meeri istuu ja makaa

Tällä kertaa mopsivauvoista (ja isommistakin) pitämättömien kannattaa jatkaa matkaansa, sillä luvassa on kukkuroittain lyttykuonoja ja kippurahäntiä. Suomessa otin mopseista enemmän valokuvia kuin kaikesta muusta yhteensä ja haluan tietysti jakaa suloisuudet kanssanne (halusitte tahi ette). 

Vietimme kotiin tultuani yhdistettyjä veljeni vihkiäisiä, äidin nimipäiviä, Meerin maailmaantuliaisia ja Gurun ja Gracen 4-vuotispäiviä. Paikalla oli muutaman ihmisen lisäksi seitsemän mopsia ja kaksi kania. Kaikkia oli tosin mahdoton saada yhtä aikaa samaan kuvaan. Mopot juhlatunnelmissa:


Suosituin kuvauskohteeni oli totta kai ihanainen Meeri, joka on todennäköisesti suloisinta, mitä kuvitella voi. Pääsin yksinoikeudella seuraamaan Meerin kylpyä:

 Meeri katselee jo itseään peilistä kunnon naisen tavoin!

Kyllä tästä hännästä vielä hieno mopsikieppi tulee.

Kylvyn päätteeksi Meeri sai nokareen jauhelihaa. Meeri lienee tullut äitiinsä ja isoenoonsa, koska jauheliha ei kauaa Jennan kädessä pysynyt.

Kylläisenä oli mukava käydä Ikea-rotan viereen ruokalevolle.

Pari päivää myöhemmin Meeri oli päässyt jo isompaan aitaukseen ja käveli siellä tomerasti kuin karhunpoika:

Meeri the Antennihäntä! <3


Koska Mirkku-äidillä oli muuta tekemistä, Meeri löysi unikaverikseen saukon (tai muun vastaavan metsän eläimen), joka kaikesta päätellen oli rakas:


Tasapuolisuuden vuoksi loppuun kuva lainamopsi Siiristä, joka asustaa meillä Gurun seurana Mirkun äitiysloman ajan. Siiri tykästyi eräänä aamuna äidin kylpytakkiin:

Guru katsoo viattomana vieressä: "MÄ en ainakaan ole tehnyt MITÄÄN pahaa!" 

Fifin rakkaat <3 <3

3 kommenttia:

ms kirjoitti...

Ei voi olla totta :D Onko mitään ihanampaa? Ei... Kiitos,että jaoit nämä Meerin varhaislapsuuden kuvat meidän kanssa :)) Tuo kuva nukkuvasta Meeristä saukon kanssa on aivan uskomattoman herttainen! Voih.. vaikka meille tuli tuo tosi ihana tuhisija ja muutenkin valloittava bostoni, on ne mopsit vaan siellä jossakin.. se rakkaus ei sammu koskaan. :)

Heh, Guru on kyllä komea poika! Ja sylintäydeltä onnea kaikistä tähtihetkistä, ihania unohtumattomia tapahtumia :)

Stazzy kirjoitti...

Siis toi Ikea-rottakuva on ihan ykkönen! Miten voi olla noin hassu eläin! (enkä nyt tarkoita rottaa...)

Susu ja Tassu kirjoitti...

Voi että on suloisia vauvakuvia. Toi Saukko on kyllä paras!

Me Tassun kans laitettiin meidän blogiin yks juttu sulle:-)