maanantai 8. kesäkuuta 2009

Se on menoa nyt

Jokavuotinen pakkaus- ja lähtöitkurumba on taas suurimmaksi osaksi takana, ja huomenna puolenpäivän aikoihin lennän jälleen Pariisin kautta Marseilleen. Tällä kertaa eniten murhetta aiheuttavat mopsit, joista eroaminen tuntuu tällä hetkellä sietämättömän raskaalta. Äitiä, isää ja mummoa tulee tietenkin ikävä, mutta puhelut ja sähköpostit kulkevat, kun taas koiriin en saa moneen kuukauteen mitään kontaktia. Mirkku-paran selkä ja pää olivat jo nyt illalla kyynelistäni märkiä, miten ihmeessä minä huomisaamuna pääsen kuivin silmin talosta ulos?

Eiköhän kaikki kuitenkin lopulta mene hyvin... Otan Ranskaan mukaani myös miniläppärin, joten pääsen todennäköisesti vähän entistä useammin nettiin kesän aikana ja ennen kaikkea saan kuviani helpommin julkaistua blogissa. Omaa nettiä meillä ei edelleenkään ole, mutta aion hyödyntää kahviloiden ilmaisia wifi-yhteyksiä parhaani mukaan.

Bloggaan siis seuraavan kerran kaukaa etelästä. Keskiviikoksi olen muuten suunnitellut "päiväni Aixissa" -tyyppistä kuvapostausta! à très bientôt !

3 kommenttia:

Bisquits kirjoitti...

Oikein mukavaa reissua sulle! Vaikka ikävä tuleekin, varmaan siellä Ranskankin päässä on ihmisiä ja asioita, joita ikävöi.

http://anjalin.vuodatus.net kirjoitti...

Hyvää matkaa! Jäämme odottelemaan kuulumisiasi...

Mä LUIN että Fifi-yhteyksiä:-)

Airelle kirjoitti...

tervetuloa etelään! täällä lämpeneekin juuri sopivasti sinua varten.