maanantai 7. huhtikuuta 2008

Elämykset kuvina

Palaan vielä kerran viikon takaisiin elämyksiini, tällä kertaa kuvien muodossa. Epä-MM-henkiset lukijat älkööt säikähtäkö, blogi ei suinkaan ole muuttunut pelkäksi fanihehkutusareenaksi...! Palaan kyllä arkeen, kunhan olen ensin toipunut emootioistani.Hampurissa Alster-kanavan yllä, taustalla komea raatihuone.Hampurin raatihuoneen sisäpihalla oli hieno suihkulähde, joka tosin ei ollut toiminnassa. Taivaalta suihkusi sen sijaan liikaakin vettä.Komea Alsterarkaden-ostoskäytävä, jonka pylväiden suojissa sijaitsi mm. Crocs-kauppa. Kesällä pylväikössä olisi taatusti ihanaa istuskella kahvilla.MM-juliste CCH-hallin edessä.Ainoa itse ottamani konserttikuva! Katalat vartijat vaanivat salamanväläyttelijöitä, joten uskalsin kuvata vasta aivan konsertin lopussa. Odottelen parhaillaan parempia kuvia mm. Berliinistä.Minä, Mimi ja T-M logessa Hampurin konsertin jälkeen. Jos olisin osannut varautua tilanteeseen etukäteen, olisin puuteroinut koko kasvoni enkä pelkästään nenää. Huomaa näkyvälle paikalle liimaamani backstage-badge!Hotelli Ritz-Carlton Berliinin Potsdamer Platzilla. Konserttipäivänä emme jääneet odottamaan Mimin poistumista hotellilta, vaan ajoimme suoraan harjoituksiin. Seuraavina päivinä ohi kulkiessani yritin kurkkia, näkyisikö Mireilleä ikkunoissa. Ei näkynyt.Logessa Berliinissä.

Minä, T-M ja Mimi.Nappasin kiireessä pari kuvaa nähtävyyksistä: sodan aikana raunioksi pommitettu ja korjaamatta jätetty Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche Berliinin pääostoskatujen Tauentzienstrassen ja Kurfürstendammin keskellä.Berliini on karhujen kaupunki: eri tavoin puettuja ja koristeltuja karhupatsaita näkee joka puolella, joskus pystyssä ja joskus ylösalaisin.


2 kommenttia:

M'man kirjoitti...

Enpa ole blogistaniassa kauheasti luuraillut viime paivina. Ja tanne palatessani saa heti katsella hienoja kuvia! Mika tsaka, ett apaasit ihan takahuoneeseen asti Mireilleta nakemaan.

Jatka vain rauhassa tunnelmointia! Arki tulee sitten takaisin kun on tullakseen. Tuollaisen matkan jalkeen saakin unelmoida!

Anonyymi kirjoitti...

Upeita kuvia ja muistoja! Kyllä tuollaisen matkan jälkeen kelpaakin leijua pilvissä pari viikkoa. Kyllä se maa aikanaan kutsuu kuitenkin!