lauantai 19. huhtikuuta 2008

Aurinko pilkistää jälleen

Nyt tuntuu taas vaihteeksi siltä, että tästä sittenkin selvitään eteenpäin. Nöyrryin ja kirjoitin sähköautoihin, ja pomon vastaus tuli lähes saman tien: En ole unohtanut teitä ja ihmettelinkin jo, miksei teistä ole kuulunut mitään! Minulle on nyt varattu täysipäiväinen kesälomasijaisuus 14.7.-30.8. Onhan tuokin työ parempi kuin ei työtä lainkaan, ja ainakin saan seitsemän viikon ajan palkkaa ja voin samalla koko ajan etsiä parempaa työtä. Olen jo jättänyt hakemuksia mm. Nokialle ja Turun kaupungin koulutoimelle. Ainoa harmi on, etten voi lähteä Aixiin ennen kesäkuun loppua, koska työt alkavat vasta heinäkuun puolivälissä; onneksi en jo ennättänyt varata lentoa toukokuulle...! Sitä odotellessa yritän saada mitä tahansa tilapäistyötä Suomesta. Tiistaina menen haastatteluun firmaan, joka tekee puhelimitse haastattelututkimuksia eri yrityksille. Sinne olisi mukava päästä; mielipide- ja kuluttajatutkimukset todennäköisesti herättävät huomattavasti vähemmän aggressioita kuin puhelinmyynti, ja koska itse mielelläni vastailen kaikenlaisiin tutkimuksiin, olisi kiinnostavaa päästä myös tekemään niitä.

Enää ei siis itketä ja ketuta, onneksi! E:kin oli ymmärtäväinen, vaikka tänä kesänä tapaamme huomattavasti totuttua myöhemmin. Tärkeintä juuri nyt on saada omaa rahaa elämiseen ja olemiseen. Pienenä halusin aina kiihkeästi tulla aikuiseksi; nykyisin ajattelen joskus, että olisi hienoa olla taas alakoululainen, jonka ei tarvitsisi miettiä töitä, palkkoja, veroja, lentolippuja tai mitään muutakaan tylsää ja harmillista asiaa...

Osallistuimme tänään äidin kanssa Turun linnassa erinomaisen virkistävään
teemapäivään, joka käsitteli kauneusihanteita kautta aikojen. Puhumassa olivat mm. Kauneus ja terveys -lehden päätoimittaja Titta Kiuru sekä ravitsemusterapeutti Hanna Partanen. Lisäksi saimme seurata muotinäytöstä (joka totta puhuen oli päivän vaatimattomin anti: keltaiset minihameet tai Marimekon värikkäät hellevaatteet eivät inspiroineet minua hiukkaakaan) sekä liikunnallista opastettua kierrosta linnassa. Näin hauska ja mielenkiintoinen tapahtuma oli juuri omiaan häivyttämään tulevaisuushuoleni ainakin vähäksi aikaa.

0 kommenttia: