keskiviikko 20. helmikuuta 2008

Uimalomalla

Etelä-Suomen hiihtoloman inspiroimana minäkin vietän "lomaa" Salossa, tosin minun kohdallani kannattaa pikemminkin puhua uimalomasta. Olemme äidin kanssa käyneet jo kaksi kertaa aamuisella vesijuoksu- ja -pyöräilysessiolla upeassa uudessa uimahallissa, ja huomenna mennään taas. Omaksuimme Niksi-Pirkasta tavan laskea polskitut altaanmitat kuukausien mukaan, jolloin jälkeenpäin on helppo laskea, kuinka monta metriä vedessä edettiin. Paras tuloksemme tähän saakka on 3 x 12 x 25 m = 900 m, josta 600 m vesijuoksua ja 300 m vesipyöräilyä. Kun tähän yhdistää puolen tunnin päivittäisen lenkin mopsien kanssa ja äidin vihannespitoiset ateriat, voin käytännössä sanoa olevani kokonaisvaltaisella terveys- ja hyvinvointilomalla. Näkisin jo mielelläni jonkinlaisia konkreettisia tuloksia; pitäisiköhän käydä vaivihkaa kokeilemassa pikkumustaa, jonka ostin maaliskuista Berliiniä varten 123:n alesta...?

Lounastimme Turussa käydessämme Duussin kanssa, ja puheeksi tuli blogia koskeva tärkeä seikka: koska gradu on jo tarkastuksessa ja menee toivottavasti läpi, voinko enää jatkaa graduprojekti-nimistä blogia? Onhan täällä tietysti ollut juttua paljon muustakin, mutta gradu nyt kuitenkin on blogin varsinainen pää- ja nimihenkilö. Ehkäpä valmistuttuani vaihdan blogin osoitetta ja nimeä... tai sitten en. Kunhan nyt ensin edes valmistuisin. Toistaiseksi gradusta ei ole tuoreita uutisia.

1 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huh huh... Kyllä varmasti pitää näkyä tuloksia aprikoi yksi, jonka askelmittarissa on iltayhdeltätoista vajaat 4000 askelta. Toisaalta jätski ja ihana kanasalaatti ei taida olla kovin kevyitä...