torstai 22. marraskuuta 2007

Yhteinen projekti

Koiralla ja minulla on yhteinen ongelma ja yhteinen projekti sen ratkaisemiseksi. Pyrimme molemmat pudottamaan ylimääräisiä kiloja, tosin emme aivan samoin menetelmin. Mopsi on lihonut viime aikoina huomattavasti, mihin syykin vihdoin selvisi: hänelle on vahingossa annettu erityisen energiapitoista ruokaa tavallisen sijasta. Lisäksi hän on aina yksin kotiin jäädessään saanut syötäväksi kinkunmakuisen herkkutikun, ja kaiken huipuksi Fifi-siskolla on ollut paha tapa hemmotella lutukultaansa ylimääräisillä kekseillä ja kurkunsiivuilla pienimmästäkin (teko-)syystä. Nyt tulee moisesta loppu, ja herkut ovat vastaisuudessa tarkasti säännösteltyjä niin minun kuin mopsinkin kohdalla.

Kuten aina ennenkin, oma liikuntaharrastukseni on kärsinyt työssäkäynnistäni. Kahdeksan tunnin seisomatyöpäivän jälkeen en millään jaksa lähteä lenkille tai jumppaan, ja vapaapäivinä yritän graduilla henkeni edestä. Tällä viikolla graduilu on tosin ollut minimissään, sillä vietin kaksi vapaapäivää Salossa ja tänään kolmannen kaupungilla. Iltapäivällä sain tosin aikaiseksi aloittaa toisen analyysikappaleeni, johon kertyi vajaat kolme sivua tekstiä. Siitä suurin osa koostuu kylläkin taulukosta ja romaanikatkelmista, mutta samapa tuo, jotain tuli kuitenkin tehtyä. Ensi viikolla olen töissä kokonaiset viisi päivää, joten gradu saanee rauhassa levätä, mutta
ennen joulua aion kyllä jossain välissä rytkäistä loput analyysit kokoon. Sitten voin nauttia Aixissa olostani (aixistence) hyvällä omallatunnolla. Enää kuukausi!

2 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Hih, hauska termi tuo aixistence :oD.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä kalvan luuta ja muistelen vielä viime viikkoa,jolloin sain kinkkutikkuja. No, kaikkeen tottuu ja toivotan Fifi-siskolle viitsimistä ja lujuutta ankealla saralla, siis ettei turhia hyvyyksiä edes ajattele. Reipasta oloa!