tiistai 6. marraskuuta 2007

Kampaajalle mars!

Pitkästä aikaa graduasiaa: kävin jälleen professorin puheilla ja sain mieluisaa ja rakentavaa palautetta analyysikappaleestani. Itse teksti on oikein kelvollista, ja ehdotetut muutokset ovat lähinnä rakenteellisia kuten tekstin jakamista alalukuihin, taulukoiden lisäämistä jne. Harkittavaksi jää, teenkö muutokset nyt ja siirryn vasta sitten eteenpäin vai jätänkö kaikki muokkaukset myöhempään ajankohtaan ja kehittelen ensin valmiiksi perustekstin loppuihin analyysikappaleisiin. Katsotaan, mikä tuntuu innostavimmalta sitten kun seuraavaksi ryhdyn graduilemaan (eli huomenna! ihan varmasti!).

Iltapäivällä vastaanoton jälkeen meillä oli kolmen opiskelijan ja professorin graduverstas, jossa päivitimme tilannettamme ja keskustelimme graduilutavoistamme ja muista pähkäilyä herättävistä kysymyksistä. Verstaan jälkeen menimme graduilijakollegani kanssa suunnitellun kahvittelun sijasta Trattoria Romanaan pizzalle, punaviinille, tiramisulle ja espressolle. Ei siis laisinkaan huono päätös gradupäivälle.

Maurelitalle kiitos päivän nauruista! Vietin kampaussimulaattorin parissa kuukauden hauskimmat hetket. Periaate on yksinkertainen: sivulle ladataan mahdollisimman selkeä kasvokuva itsestä ja tietokone sovittaa kuvan päähän 18 erilaista kampausta. Tässä simulaattorin satoa:


Tässä vielä alkuperäinen kuva viime maaliskuulta, jolloin hiukseni olivat huomattavasti nykyistä lyhyemmät:Kaikista hienoista ehdotuksista huolimatta taidan sittenkin pysytellä tämänhetkisessä kampauksessani.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi hyvät hyssykät!Ei saisi vanhaa naurattaa tuollaisilla kuvilla!Yritän tyyntyä ja totean,että oma karva paras karva.Toisaalta vaihtelukin virkistäisi,ehkä tuosta keskeltä joku frisyyri voisi olla oiva-ainakin jos haluaisi pysyä tunnistamattomana.

Maurelita kirjoitti...

*reps*

Ulvoo naurusta, eka ehdottomasti yliveto !!! (Saiskohan motivoitua Mediksen leikkiin mukaan....... wouahaaaa...)

=D