keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Ja taas jatketaan...!

Olen taas takaisin langoilla! Tällä kertaa pitkä blogitauko ei ollut tahallinen vaan johtui yksinkertaisesti ajan puutteesta. Syyskuun alussa olimme tuttuun tapaan kaksi viikkoa lomalla, edelleen samassa paikassa Alpeilla – jo 19. kerran! – ja loman päättymisestä tähän aamuun asti minulla on ollut niin hurja tahti töissä, ettei blogin kirjoittamiseen tai muuhunkaan henkilökohtaiseen ole jäänyt edes viittä minuuttia päivässä. Illat taas ovat niin lyhyitä, etten kotona juuri koskaan edes laita tietokonetta päälle, joten bloggaaminen kuten suurin osa muustakin virtuaalielämästäni sai suosiolla jäädä odottamaan rauhallisempia aikoja.

Nyt työn alla ollut iso projekti on saateltu maailmalle, joten töissä on ainakin hetken aikaa tasaisempi tahti ja minulla on aikaa kirjoitella tänne. Ylihuomenna lähdemme viikonlopuksi Prahaan, mistä olen erityisen innoissani kahdesta syystä: ensinnäkin sunnuntaina siellä on luvassa Mireillen konsertti ja toiseksi tämä on 13 vuoden yhteisen taipaleemme aikana vasta toinen kerta, kun matkustamme yhdessä ulkomaille. E tulee mukaan vähän pitkin hampain lähinnä lentopelkonsa takia, mutta tulee kuitenkin, mikä on minulle tärkeää. 

Ensi viikolla kerron siis, miten matka sujui. Olen käynyt Prahassa kerran aiemmin, vuonna 2000 tai 2001, joten on jännää nähdä, muistanko sieltä vielä kiinnostavia paikkoja. 

Sitä odotellessa haluaisin kuulla teiltä, minkälaiset postaukset teitä kiinnostaisivat. Mistä aiheista haluaisitte erityisesti lukea? Oma elämäni täällä tuntuu minusta niin arkipäiväiseltä, että toivoisin teiltä vinkkejä siitä, mitkä aiheet ja minkä tyyppiset jutut koette mielenkiintoisiksi.        

   

5 kommenttia:

Aki kirjoitti...

Ranskalainen arkipäivä juuri eniten minua kiinnostaa. Se virastoissa seikkailu oli huikea tarina.

Anonyymi kirjoitti...

Akin kanssa samaa mieltä. :) Aivan tavallinen arki kiinnostaa. Paljon kiinnostavat myös kulttuurilliset erot, jos niitä enää noin monen vuoden jälkeen osaat erotella, olettaakseni olet jo tottunut ranskalaisiin ja ranskalaisuuteen kaikkinensa.
Kiinnostaa myös se, arkeen liittyvä sekin, miksette yhdessä matkaile (autolla lentopelkoisen takia) Suomeen tai muualle ja miksi vanhempasi tai veljesi eivät käy Ranskassa teitä tapaamassa (vai meneekö liian yksityiseksi)?
Asumiskuviot kiinnostavat aina.

kommentoi ja utelioi
Lilas :)
voikukka kirjoitti...

Ranskalainen arki kiinnostaa minuakin.

Anonyymi kirjoitti...

Prahan matkakertomus kiinnostaa nyt ensin. Edellisiin yhtyen, ihan tavalliset arkisiltakin tuntuvat jutut ovat mielenkiintoisia. Ne kun kuitenkin ovat niin ranskalaisia. Myös sinun omat mielipiteet ja näkemykset asioista ovat suola kirjoituksissasi. Historiaan liittyvistä tapahtumista kirjoitat myös kiinnostavasti. Siinähän sitä jo on. Onnea edelleen teidän yhteiselle taipaleelle.
Tarja

Anonyymi kirjoitti...

Arkesi, meikkiostokset, juhlahetket.. Ihan kaikki sama kuin tähänkin asti. Muistan vieläkin mitä söitte uutena vuotena. Havainnoit hyvin ja tarkasti!Bises.Laura