maanantai 30. kesäkuuta 2014

Loma tuli, loma meni

Blogi on viettänyt hiljaiseloa melkein koko kesäkuun, mutta hyvästä syystä: olin kesälomalla! Vietin vähän reilut kaksi viikkoa viileässä mutta rakkaassa koti-Suomessa Salossa, Turussa ja saaristossa ja palasin Ranskaan lauantaina. Nyt istun jo byroossa ja odotan, että kello tulee puoli seitsemän ja pääsen kotiin mm. sorteeraamaan kesävalokuviani.

Teen kunnon postauksen kuvineen ja kertomuksineen tämän viikon aikana heti, kun olen saanut valokuvat ulos kamerasta ja puhelimesta. Nyt listaan vain nopeasti loman mieleenpainuvimmat kohokohdat:

- Ensimmäinen mökillä vietetty juhannus sitten vuoden 2011 
- Viisinkertainen uinti noin 12-asteisessa Saaristomeressä (ja kerran jopa ilman uimapukua!)
- Kirjahyllyni tyhjennys ja lähes kaikkien kirjojeni lahjoittaminen kiertoon
- Downton Abbey -maraton äidin kanssa: katsoimme sarjan koko neloskauden kolmessa päivässä
- Mopsit, mopsit ja mopsit!

Lähtiessäni koti-ikävä tuntui ylitsepääsemättömältä, mutta melko nopeasti sujahdin jälleen normaaliin arkielämääni ja odotan seuraavaksi syyskuuta ja seuraavaa lomaa.    

1 kommenttia:

fifin maman kirjoitti...

Olen käynyt läpi lomaviikkojasi ja hiffannut, että not a single dull moment! Me käytiin elokuvissa, katsottiin Philomena ja Klikkaa mua ja Downton Abbeyt, käytiin Turussa ja olit 5 päivää mökillä ja siivottiin se hylly sekä toinen taso, mikä oli täynnä sekalaista. Lenkkeiltiin joka ilta mopojen kanssa ja mitä vielä, en edes muista.
Nyt on kiva huilata töissä, eikvaa!